Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bursa'da motosiklet kazası: 1 ölü, 1 yaralı

ASAYİŞ 16.07.2023 - 23:03, Güncelleme: 16.07.2023 - 23:03
 

Bursa'da motosiklet kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Bursa’da direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü ağaca çarparak hayatını kaybetti, arkasında oturan arkadaşı ise yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Doğanköy Şehir Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Nilüfer'de bir kafede arkadaşlarıyla oturan Gökhan Camgöz ve Koray Sülümer, Kocaeli Kartepe’ye gitmek üzere yola çıktı. Şehir Hastanesi yakınlarındaki yeni bağlantı yolunda 16 EAJ 77 plakalı motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybeden 42 yaşındaki Gökhan Camgöz, yolun ortasındaki ağaca çarparak hayatını kaybetti. Arkasında oturan arkadaşı Koray Sülümer ise kazayı yaralı olarak atlattı. Polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.
Bursa’da direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü ağaca çarparak hayatını kaybetti, arkasında oturan arkadaşı ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Doğanköy Şehir Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Nilüfer'de bir kafede arkadaşlarıyla oturan Gökhan Camgöz ve Koray Sülümer, Kocaeli Kartepe’ye gitmek üzere yola çıktı. Şehir Hastanesi yakınlarındaki yeni bağlantı yolunda 16 EAJ 77 plakalı motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybeden 42 yaşındaki Gökhan Camgöz, yolun ortasındaki ağaca çarparak hayatını kaybetti. Arkasında oturan arkadaşı Koray Sülümer ise kazayı yaralı olarak atlattı.
Polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.