Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniyeli Yazar Bicik, okurlarıyla buluştu

GÜNDEM 23.07.2023 - 15:56, Güncelleme: 23.07.2023 - 15:56
 

Burhaniyeli Yazar Bicik, okurlarıyla buluştu

Burhaniye ilesinde, Şehit Hasan Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni, Tarihçi-Yazar Mehmet Bicik, Burhaniye 4. Kitap Fuarı çerçevede okurlarıyla buluştu.
Bugüne kadar 13 kitabı yayınlanan Tarihçi-Yazar Bicik, Burhaniye Belediyesi'nce düzenlenen Burhaniye 4. Kitap Fuarı'nda kitaplarını da imzaladı. Burhaniye/Ören Meydanı'nda kitapseverlerle bir araya gelen Bicik, yazmaya devam ettiğini söyledi. Fuarın okurlarla bir araya gelmek için büyük bir fırsat olduğunu belirten Bicik, emeği geçenlere teşekkür etti. Bicik, "Başta Belediye Başkanımız Ali Kemal Deveciler olmak üzere fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese; imza günüme gelerek destek olan arkadaşlarıma ve okurlarıma teşekkür ederim" dedi.
Burhaniye ilesinde, Şehit Hasan Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni, Tarihçi-Yazar Mehmet Bicik, Burhaniye 4. Kitap Fuarı çerçevede okurlarıyla buluştu.

Bugüne kadar 13 kitabı yayınlanan Tarihçi-Yazar Bicik, Burhaniye Belediyesi'nce düzenlenen Burhaniye 4. Kitap Fuarı'nda kitaplarını da imzaladı.
Burhaniye/Ören Meydanı'nda kitapseverlerle bir araya gelen Bicik, yazmaya devam ettiğini söyledi. Fuarın okurlarla bir araya gelmek için büyük bir fırsat olduğunu belirten Bicik, emeği geçenlere teşekkür etti. Bicik, "Başta Belediye Başkanımız Ali Kemal Deveciler olmak üzere fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese; imza günüme gelerek destek olan arkadaşlarıma ve okurlarıma teşekkür ederim" dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.