Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye'de köprüden düşen motosikletli hayatını kaybetti

DÜNYA 03.05.2023 - 14:07, Güncelleme: 03.05.2023 - 14:07
 

Burhaniye'de köprüden düşen motosikletli hayatını kaybetti

Kaza, vatandaşların köprünün altında sürücünün cesedini görmesi ile ortaya çıktı
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, köprüden dereye düşen motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza, bu sabah saatlerinde vatandaşların köprünün altında sürücünün cesedini görmesi ile ortaya çıktı. Burhaniye'nin Subeylidere Mahallesi yolunda sabah saatlerinde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybederek köprüden dereye düşen motosiklet sürücüsü Osman Yordam (36) hayatını kaybetti. Subeylidere-Burhaniye yolu Hacımuharrem köprüsü altında bir erkek cesedi gören vatandaşlar jandarmaya haber verdi. Olay yerine giden jandarma ekibi, kazada hayatını kaybedenin bir çocuk babası çiftçi Yordam olduğunu belirledi. Yordam’ın cenazesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Burhaniye Grup Amirliği ekipleri tarafından çıkarıldı ve Burhaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yordam’ın, dün akşam saatlerinde 10 YJ 440 plakalı motosikleti ile Tahtacı Mahallesi'nden dönerken kaza geçirdiği tahmin edilirken, jandarma kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Kaza, vatandaşların köprünün altında sürücünün cesedini görmesi ile ortaya çıktı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, köprüden dereye düşen motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza, bu sabah saatlerinde vatandaşların köprünün altında sürücünün cesedini görmesi ile ortaya çıktı.
Burhaniye'nin Subeylidere Mahallesi yolunda sabah saatlerinde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybederek köprüden dereye düşen motosiklet sürücüsü Osman Yordam (36) hayatını kaybetti.
Subeylidere-Burhaniye yolu Hacımuharrem köprüsü altında bir erkek cesedi gören vatandaşlar jandarmaya haber verdi. Olay yerine giden jandarma ekibi, kazada hayatını kaybedenin bir çocuk babası çiftçi Yordam olduğunu belirledi. Yordam’ın cenazesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Burhaniye Grup Amirliği ekipleri tarafından çıkarıldı ve Burhaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yordam’ın, dün akşam saatlerinde 10 YJ 440 plakalı motosikleti ile Tahtacı Mahallesi'nden dönerken kaza geçirdiği tahmin edilirken, jandarma kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.