Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

“BURHANİYE DEĞİŞİYOR VE GELİŞİYOR”

DİĞER 22.02.2024 - 15:04, Güncelleme: 22.02.2024 - 15:04
 

“BURHANİYE DEĞİŞİYOR VE GELİŞİYOR”

“BURHANİYE DEĞİŞİYOR VE GELİŞİYOR”
“BURHANİYE DEĞİŞİYOR VE GELİŞİYOR” CHP Burhaniye Belediye Başkanı ve yeni dönem Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sokak sokak Burhaniyelilerle bir araya gelen ve vatandaşları dinleyen Deveciler; 5 yılda Burhaniye’nin kabuğunu yırtarak geliştiğini, yeni dönemde de hayata geçirecekleri projelerle Burhaniye’ye prestij katacaklarını belirtti. GÜNDÜZ MERKEZ, AKŞAM KIRSAL MAHALLELERİ ZİYARET EDİYOR Son 5 yılda Burhaniye’nin tüm çehresinin değiştiğini ve Türkiye’de artık tanınırlığının arttığını ifade eden Ali Kemal Deveciler, seçim çalışmaları için gittiği mahallelerde tek tek yaptığı ve yeni yapacağı projeleri halka anlatıyor. Gündüzleri merkezde esnafla bir araya gelen Deveciler, akşamları da kırsal mahalle ziyaretlerinde hemşerileriyle buluşuyor.   Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, CHP Burhaniye İlçe Başkanı Aylin Yıldırım, yeni dönem belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetiminin de katıldığı  vatandaş buluşmalarında halkla kucaklaşan Deveciler, yeni talepleri dinleyerek, tebrikleri kabul ediyor.   VATANDAŞ HİZMETLERDEN MEMNUN Yaptığı ziyaretlerde projelerini halka anlatan Deveciler, Burhaniye’nin, ileriye dönük 5 yıllık dönemde ülkenin en çok tercih edilecek tatil destinasyonları arasında olacağını ve Kuzey Ege’nin incisi olan bu ilçeye hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğini belirtiyor.   Gittiği ziyaretlerde oldukça ilgi gören Başkan Deveciler’e vatandaşlar da tam destek veriyor. İlçenin makûs talihinden sıyrıldığını ve yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Deveciler ve ekibine teşekkür ediyor. Vatandaşlarla bol bol sohbet ederek fotoğraf çektiren Deveciler, gelen talepleri not edip ekiplere talimatlarını vererek en kısa zamanda çözüme kavuşturuyor. YENİ DÖNEM İÇİN  PROJELER HAZIR Deveciler, "Burhaniye'ye hizmet etmekten büyük bir gurur duyuyorum. Son 5 yılda hep birlikte çok çalıştık ve Burhaniye'yi bambaşka bir noktaya taşıdık. Yeni dönemde de ilçemizi daha da güzelleştirmek için vizyon projelerimiz hazır. Seçim bildirgemiz en kısa sürede yayınlanacak Burhaniyemiz Değişiyor ve Gelişiyor. Bunun en büyük destekçileri her zaman benim yanımda olan Burhaniyeli hemşerilerim. Onlar her şeyin en iyisine layık" diyerek, Burhaniyelilerden 5 yıl daha yetki istiyor.  
“BURHANİYE DEĞİŞİYOR VE GELİŞİYOR”


“BURHANİYE DEĞİŞİYOR VE GELİŞİYOR”


CHP Burhaniye Belediye Başkanı ve yeni dönem Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sokak sokak Burhaniyelilerle bir araya gelen ve vatandaşları dinleyen Deveciler; 5 yılda Burhaniye’nin kabuğunu yırtarak geliştiğini, yeni dönemde de hayata geçirecekleri projelerle Burhaniye’ye prestij katacaklarını belirtti.


GÜNDÜZ MERKEZ, AKŞAM KIRSAL MAHALLELERİ ZİYARET EDİYOR


Son 5 yılda Burhaniye’nin tüm çehresinin değiştiğini ve Türkiye’de artık tanınırlığının arttığını ifade eden Ali Kemal Deveciler, seçim çalışmaları için gittiği mahallelerde tek tek yaptığı ve yeni yapacağı projeleri halka anlatıyor. Gündüzleri merkezde esnafla bir araya gelen Deveciler, akşamları da kırsal mahalle ziyaretlerinde hemşerileriyle buluşuyor.  


Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, CHP Burhaniye İlçe Başkanı Aylin Yıldırım, yeni dönem belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetiminin de katıldığı  vatandaş buluşmalarında halkla kucaklaşan Deveciler, yeni talepleri dinleyerek, tebrikleri kabul ediyor.

 
VATANDAŞ HİZMETLERDEN MEMNUN


Yaptığı ziyaretlerde projelerini halka anlatan Deveciler, Burhaniye’nin, ileriye dönük 5 yıllık dönemde ülkenin en çok tercih edilecek tatil destinasyonları arasında olacağını ve Kuzey Ege’nin incisi olan bu ilçeye hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğini belirtiyor.

 
Gittiği ziyaretlerde oldukça ilgi gören Başkan Deveciler’e vatandaşlar da tam destek veriyor. İlçenin makûs talihinden sıyrıldığını ve yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Deveciler ve ekibine teşekkür ediyor. Vatandaşlarla bol bol sohbet ederek fotoğraf çektiren Deveciler, gelen talepleri not edip ekiplere talimatlarını vererek en kısa zamanda çözüme kavuşturuyor.


YENİ DÖNEM İÇİN  PROJELER HAZIR


Deveciler, "Burhaniye'ye hizmet etmekten büyük bir gurur duyuyorum. Son 5 yılda hep birlikte çok çalıştık ve Burhaniye'yi bambaşka bir noktaya taşıdık. Yeni dönemde de ilçemizi daha da güzelleştirmek için vizyon projelerimiz hazır. Seçim bildirgemiz en kısa sürede yayınlanacak Burhaniyemiz Değişiyor ve Gelişiyor. Bunun en büyük destekçileri her zaman benim yanımda olan Burhaniyeli hemşerilerim. Onlar her şeyin en iyisine layık" diyerek, Burhaniyelilerden 5 yıl daha yetki istiyor.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.