Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye de Kaymakam Memiş’e Vergi Haftası ziyareti

DİĞER 28.02.2024 - 15:08, Güncelleme: 28.02.2024 - 15:08
 

Burhaniye de Kaymakam Memiş’e Vergi Haftası ziyareti

Burhaniye de Kaymakam Memiş’e Vergi Haftası ziyareti
Burhaniye ilçesinde, Vergi Haftası nedeniyle Burhaniye Vergi Dairesi Müdür Vekili Elif Çelik Öztan, Kaymakam İlyas Memiş’i makamında ziyaret etti. Konuklarına ikramlarda bulunan Kaymakam, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam İlyas Memiş, Vergi Dairesi heyetini makamında kabul etti. İlçedeki vergi mükellefleri ve vergi dairesinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Memiş, “Devletin vatandaşlara sunduğu hizmetlerin en önemli finansman kaynaklarından biri olan vergilerin tam ve zamanında tahsil edilmesi, vatandaşların vergi ahlakı ve bilincine sahip olması ülkemizin kalkınması için çok büyük bir öneme sahip. Bu meyanda bu bilinci oluşturmak amacıyla düzenlenen Vergi Haftasını kutluyor, vergilerini zamanında ve aksatmadan ödeyen duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Vergi dairesi müdürü ve çalışanlarının Vergi Haftasını kutlayan Kaymakam Memiş, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Burhaniye de Kaymakam Memiş’e Vergi Haftası ziyareti

Burhaniye ilçesinde, Vergi Haftası nedeniyle Burhaniye Vergi Dairesi Müdür Vekili Elif Çelik Öztan, Kaymakam İlyas Memiş’i makamında ziyaret etti. Konuklarına ikramlarda bulunan Kaymakam, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kaymakam İlyas Memiş, Vergi Dairesi heyetini makamında kabul etti. İlçedeki vergi mükellefleri ve vergi dairesinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Memiş, “Devletin vatandaşlara sunduğu hizmetlerin en önemli finansman kaynaklarından biri olan vergilerin tam ve zamanında tahsil edilmesi, vatandaşların vergi ahlakı ve bilincine sahip olması ülkemizin kalkınması için çok büyük bir öneme sahip. Bu meyanda bu bilinci oluşturmak amacıyla düzenlenen Vergi Haftasını kutluyor, vergilerini zamanında ve aksatmadan ödeyen duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Vergi dairesi müdürü ve çalışanlarının Vergi Haftasını kutlayan Kaymakam Memiş, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.