Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bigadiç'te öğrenciler ile jandarma ile buluştu

GÜNDEM 14.06.2023 - 16:16, Güncelleme: 14.06.2023 - 16:16
 

Bigadiç'te öğrenciler ile jandarma ile buluştu

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde, Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İskele ilk ve Ortaokulunda stant açıldı.
Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Bigadiç İlçe Jandarmanın kullandığı araç ve teknik cihazların tanıtımı yapılarak öğrenciler bilgilendirildi. Etkinlik sonrası öğrencilere Jandarmalar tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı. Etkinliğe, İlçe Kaymakamı Mehmet Halis Aydın ve İlçe Jandarma Komutanı Ali Akyüz öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde, Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İskele ilk ve Ortaokulunda stant açıldı.

Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Bigadiç İlçe Jandarmanın kullandığı araç ve teknik cihazların tanıtımı yapılarak öğrenciler bilgilendirildi. Etkinlik sonrası öğrencilere Jandarmalar tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Etkinliğe, İlçe Kaymakamı Mehmet Halis Aydın ve İlçe Jandarma Komutanı Ali Akyüz öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.