Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkanlar Karesi'de buluştu

SİYASET 09.11.2023 - 13:46, Güncelleme: 09.11.2023 - 13:46
 

Başkanlar Karesi'de buluştu

Başkanlar Karesi'de buluştu
Başkanlar Karesi'de buluştu AK Parti Karesi İlçe Başkanı olarak atanan Hakan Aka şehrin belediye başkanlarını ağırladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce lYılmaz, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Karesi İlçe Başkanlığına atanan Hakan Aka ve yönetimini ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Balıkesir’in gelişmesi, yatırımlar, projeler ve seçim odaklı gerçekleştirilen görüşmede başkanlar Hakan Aka’ya başarılar dilerken, Aka da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Balıkesir'de yapılacak her türlü hizmette başkanların yanında olacağını kaydetti.
Başkanlar Karesi'de buluştu

Başkanlar Karesi'de buluştu

AK Parti Karesi İlçe Başkanı olarak atanan Hakan Aka şehrin belediye başkanlarını ağırladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce lYılmaz, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Karesi İlçe Başkanlığına atanan Hakan Aka ve yönetimini ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Balıkesir’in gelişmesi, yatırımlar, projeler ve seçim odaklı gerçekleştirilen görüşmede başkanlar Hakan Aka’ya başarılar dilerken, Aka da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Balıkesir'de yapılacak her türlü hizmette başkanların yanında olacağını kaydetti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.