Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Yılmaz, ziyaret ettiği işçileri kahve içmeye davet etti

DİĞER 22.02.2024 - 14:53, Güncelleme: 22.02.2024 - 14:53
 

Başkan Yılmaz, ziyaret ettiği işçileri kahve içmeye davet etti

Başkan Yılmaz, ziyaret ettiği işçileri kahve içmeye davet etti
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şubeleşme konusunda büyük adımlar atan Belediye iştiraki olan firmaya lezzetli pasta ve aperatif ürünlerini üreten işçileri ayakta alkışlayıp onur konuğu olarak kahve içmeye davet etti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve AK Parti Altıeylül Belediyesi Başkan Adayı Mesut Eray ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan işçileri ziyaret etti. Bir Metal Fabrikası’nda işçilerle öğle yemeği yiyen Başkan Yılmaz ve beraberindeki heyet, Entegre, Otomotiv ve Gıda işçilerini ziyaret etti. Belediye şirketine lezzetli pastalarını ve aperatif yiyeceklerini üreten işçileri teşekkür edip ayakta alkışlayan Başkan Yılmaz, tüm işçileri kahve içmeleri için onur konuğu olarak davet etti. Başkan Yılmaz, ayrıca Balıkesir’e hem istihdam hem de lezzet kattıkları için Gıda şirketine teşekkür etti.
Başkan Yılmaz, ziyaret ettiği işçileri kahve içmeye davet etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şubeleşme konusunda büyük adımlar atan Belediye iştiraki olan firmaya lezzetli pasta ve aperatif ürünlerini üreten işçileri ayakta alkışlayıp onur konuğu olarak kahve içmeye davet etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve AK Parti Altıeylül Belediyesi Başkan Adayı Mesut Eray ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan işçileri ziyaret etti. Bir Metal Fabrikası’nda işçilerle öğle yemeği yiyen Başkan Yılmaz ve beraberindeki heyet, Entegre, Otomotiv ve Gıda işçilerini ziyaret etti. Belediye şirketine lezzetli pastalarını ve aperatif yiyeceklerini üreten işçileri teşekkür edip ayakta alkışlayan Başkan Yılmaz, tüm işçileri kahve içmeleri için onur konuğu olarak davet etti. Başkan Yılmaz, ayrıca Balıkesir’e hem istihdam hem de lezzet kattıkları için Gıda şirketine teşekkür etti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.