Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN DEVECİLER SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

SİYASET 05.10.2023 - 15:51, Güncelleme: 05.10.2023 - 15:51
 

BAŞKAN DEVECİLER SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN DEVECİLER SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
BAŞKAN DEVECİLER SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ İlçe genelinde üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Burhaniye Belediyesi, Geriş Mahallesini yeni parke yol ve parke kaldırımla buluşturacak olan çalışmalarında da sona geldi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Deveciler, “Ekiplerimiz ilçe genelinde bir yandan kilit parke taş, sathi kaplama, yol kaldırma çalışmalarını yaparken diğer yandan da düzenli ve güçlü bir Burhaniye için çalışmalarına devam ediyorlar. Bugün fen işleri ekiplerimizin devam eden çalışmaları kapsamında Geriş Mahallemize ziyarette bulunup çalışmaları yerinde inceledik, yapılan işlemler tüm mahallelimize hayırlı olsun, burada yapılan çalışmanın dışında ilçenin farklı noktalarında ekiplerimiz yeni yol kaldırımı ve yapımı, kilitli parke taşı tamiri ve yol çalışmaları, ve daha nice çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Burhaniye’de yolu yapılmayan mahalle ve sokak kalmayacak. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar sırasıyla tüm mahallelerimizdeki sorunları çözüyoruz. Sürekli çalışan ve gelişen bir Burhaniye var” diye konuştu.  
BAŞKAN DEVECİLER SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN DEVECİLER SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

İlçe genelinde üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Burhaniye Belediyesi, Geriş Mahallesini yeni parke yol ve parke kaldırımla buluşturacak olan çalışmalarında da sona geldi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Deveciler, “Ekiplerimiz ilçe genelinde bir yandan kilit parke taş, sathi kaplama, yol kaldırma çalışmalarını yaparken diğer yandan da düzenli ve güçlü bir Burhaniye için çalışmalarına devam ediyorlar. Bugün fen işleri ekiplerimizin devam eden çalışmaları kapsamında Geriş Mahallemize ziyarette bulunup çalışmaları yerinde inceledik, yapılan işlemler tüm mahallelimize hayırlı olsun, burada yapılan çalışmanın dışında ilçenin farklı noktalarında ekiplerimiz yeni yol kaldırımı ve yapımı, kilitli parke taşı tamiri ve yol çalışmaları, ve daha nice çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Burhaniye’de yolu yapılmayan mahalle ve sokak kalmayacak. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar sırasıyla tüm mahallelerimizdeki sorunları çözüyoruz. Sürekli çalışan ve gelişen bir Burhaniye var” diye konuştu.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.