Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırmaspor yöneticisi silahlı saldırıya azmettirmek iddiasıyla tutuklandı

ASAYİŞ 18.05.2023 - 12:52, Güncelleme: 18.05.2023 - 12:52
 

Bandırmaspor yöneticisi silahlı saldırıya azmettirmek iddiasıyla tutuklandı

Oto kiralama ofisindeki silahlı saldırı olayının 6 şüphelisi tutuklandı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde oto kiralama ofisine yapılan silahlı saldırı ile ilgili devam eden soruşturmada aralarında Bandırmaspor yöneticisi B.Ö.'nünde bulunduğu 6 kişi 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla tutuklandı. Olay, 19 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 15.00 sularında Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Bandırma 17 Eylül Mahallesi Hacı Keşfettin Caddesi üzerinde araç kiralama işi yapan Gürcan Güler (39) arazi anlaşmazlığı nedeniyle Bandırmaspor yöneticisi B.Ö. ile mahkemelik oldu. Mahkemenin karar günü Güler, iş yerinde otururken, isminin N.A. olduğu öğrenilen bir kişi motosikleti ile iş yerine geldi. Motosikletinden indikten sonra kaskı ile iş yerine giren N.A. montunun cebinden çıkardığı tabanca ile Güler'e 3 el ateş edip aynı motosiklet ile kaçtı. Mermilerden ikisi sandalyenin koluna ve biri de masanın üzerindeki deftere saplanırken Güler, saldırıdan şans eseri yara almadan kurtuldu. Saldırının ardından ofisteki ve bölgedeki kamera kayıtları incelenirken saldırıyı düzenleyenlerin daha önceden bölgede keşif yaptığı ve Güler’i takip ettikleri ortaya çıktı. Saldırgan N.A. kayıplara karışırken B.Ö.’nün amcaoğlu E.Ö. ve C.K. tutuklandı. Kayıplara karışan saldırgan N.A.’nın avukatıyla birlikte teslim olmasının ardından B.Ö. ve iki kardeşi savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen B.Ö. ve kardeşleri A.Ö ve A.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Oto kiralama ofisindeki silahlı saldırı olayının 6 şüphelisi tutuklandı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde oto kiralama ofisine yapılan silahlı saldırı ile ilgili devam eden soruşturmada aralarında Bandırmaspor yöneticisi B.Ö.'nünde bulunduğu 6 kişi 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla tutuklandı.
Olay, 19 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 15.00 sularında Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Bandırma 17 Eylül Mahallesi Hacı Keşfettin Caddesi üzerinde araç kiralama işi yapan Gürcan Güler (39) arazi anlaşmazlığı nedeniyle Bandırmaspor yöneticisi B.Ö. ile mahkemelik oldu. Mahkemenin karar günü Güler, iş yerinde otururken, isminin N.A. olduğu öğrenilen bir kişi motosikleti ile iş yerine geldi. Motosikletinden indikten sonra kaskı ile iş yerine giren N.A. montunun cebinden çıkardığı tabanca ile Güler'e 3 el ateş edip aynı motosiklet ile kaçtı. Mermilerden ikisi sandalyenin koluna ve biri de masanın üzerindeki deftere saplanırken Güler, saldırıdan şans eseri yara almadan kurtuldu.
Saldırının ardından ofisteki ve bölgedeki kamera kayıtları incelenirken saldırıyı düzenleyenlerin daha önceden bölgede keşif yaptığı ve Güler’i takip ettikleri ortaya çıktı. Saldırgan N.A. kayıplara karışırken B.Ö.’nün amcaoğlu E.Ö. ve C.K. tutuklandı. Kayıplara karışan saldırgan N.A.’nın avukatıyla birlikte teslim olmasının ardından B.Ö. ve iki kardeşi savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen B.Ö. ve kardeşleri A.Ö ve A.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.