Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırmalı öğrencilerden gurur verici şampiyonluk

SPOR 12.06.2023 - 15:04, Güncelleme: 12.06.2023 - 15:04
 

Bandırmalı öğrencilerden gurur verici şampiyonluk

Bandırmalı öğrencilerden gurur verici şampiyonluk
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, 5 Haziran tarihinde Balıkesir’de gerçekleşen “Geleneksel Çocuk Oyunları” il final yarışmalarında “Yağ Satarım Bal Satarım” oyununda il birincisi, “Kaleli Yakar Top” oyununda da il ikincisi olan Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerini Bandırma Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan makamında kabul ederek ödüllerini verdi. Balıkesir’de düzenlenen “Geleneksel Çocuk Oyunları” il finali yarışmasında, Bandırma Cumhuriyet İlkokulu 2’nci ve 4’üncü sınıf öğrencileri derece aldı. Geleneksel Çocuk Oyunları yarışmasında, Cumhuriyet İlkokulu 2’nci ve 4’üncü sınıf öğrencileri derece aldı. Yağ Satarım Bal Satarım oyununda 2/E sınıfı öğrencileri il birincisi, Kaleli Yakan Top oyununda ise 4/A sınıfı öğrencileri il ikincisi oldu. İlkokullar arasında her sene yapılan turnuvada Bandırma Cumhuriyet İlkokulu, kendi okulunda turnuva düzenleyerek yarışamaya katılacak öğrencileri belirledi. Balıkesir’de düzenlenen final turnuvasına gitmeye hak kazandılar.
Bandırmalı öğrencilerden gurur verici şampiyonluk

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, 5 Haziran tarihinde Balıkesir’de gerçekleşen “Geleneksel Çocuk Oyunları” il final yarışmalarında “Yağ Satarım Bal Satarım” oyununda il birincisi, “Kaleli Yakar Top” oyununda da il ikincisi olan Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerini Bandırma Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan makamında kabul ederek ödüllerini verdi.
Balıkesir’de düzenlenen “Geleneksel Çocuk Oyunları” il finali yarışmasında, Bandırma Cumhuriyet İlkokulu 2’nci ve 4’üncü sınıf öğrencileri derece aldı. Geleneksel Çocuk Oyunları yarışmasında, Cumhuriyet İlkokulu 2’nci ve 4’üncü sınıf öğrencileri derece aldı. Yağ Satarım Bal Satarım oyununda 2/E sınıfı öğrencileri il birincisi, Kaleli Yakan Top oyununda ise 4/A sınıfı öğrencileri il ikincisi oldu.
İlkokullar arasında her sene yapılan turnuvada Bandırma Cumhuriyet İlkokulu, kendi okulunda turnuva düzenleyerek yarışamaya katılacak öğrencileri belirledi. Balıkesir’de düzenlenen final turnuvasına gitmeye hak kazandılar.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.