Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANDIRMA’DA SULAR DURULMUYOR…İHBAR YAĞIYOR… RAM’DA DOSYALARI KİM KAPATIYOR!

EĞİTİM 23.11.2023 - 18:33, Güncelleme: 23.11.2023 - 18:33
 

BANDIRMA’DA SULAR DURULMUYOR…İHBAR YAĞIYOR… RAM’DA DOSYALARI KİM KAPATIYOR!

BANDIRMA’DA SULAR DURULMUYOR…İHBAR YAĞIYOR… RAM’DA DOSYALARI KİM KAPATIYOR!
BANDIRMA’DA SULAR DURULMUYOR…İHBAR YAĞIYOR… RAM’DA DOSYALARI KİM KAPATIYOR! Geçen haftaki Bandırma Rehberlik Araştırma Merkezi ile ilgili atmış olduğumuz manşetten sonra çok şeyler oldu. Ne çok sorun varmış da kimsenin haberi yokmuş.   Bu yazımızın baş aktörü geçen hafta olduğu gibi yine Bandırma Rehberlik Araştırma Merkezi müdürü EROL GÜLLE hoca. Ya hocam sen neymişsin öyle be. Maşallah, nazar değmesin… Kıymetli hocamız EROL GÜLLE; 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı kapsamında Ocak 2019 da Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı olmayan, internet üzerinden verilen bir belge almış. Ve almış olduğu bu belge ile de kurs açmış. Açmış olduğu kursun adı EĞİTİMDE YARATICI DRAMA KURSU. Hatta bu kurs karşılığında ek ders ücreti de almış. Şimdi hocamıza hemen birkaç soru soralım. Bakanlıkça onaylı olmayan bir belge ile nasıl kurs açabildin? Kurs açmak için hangi makam size onay verdi? Onayı kim imzaladı? Milli Eğitim Bakanlığı imzalı olmayan bu belge hala geçerli mi, yoksa iptal edildi mi?   Aslında bu kurs işinin hatalı olduğu kısa bir zaman içerisinde anlaşılıyor. Ama nedense birileri bu işi çözmek ve hatadan dönmek yerine olayın üstünü kapatmayı tercih etmiş. Demişler ki, bakın bu işe biz onay verdik, çok zorda kalırız, bunu halledelim ve kapansın muhabbeti yapmışlar. Ve bir şekilde dosya sümen altı edilivermiş. Ama unuttukları bir şey var. Devlette belge kaybolmaz. Ve “vicdan hatırladıkça hiçbir şey unutulmaz”. Hele bir de şikayetçi olan olursa hiç kaybolmaz. O zaman görevini layıki ile yapmaya çalışan, iletişime açık olan, gerekli incelemeler için talimat vereceğinden şüphemiz olamayan Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü MUTLU ASLAN hocamıza soralım. Bu belgeden ve açılan kurstan haberiniz var mı? Açılan kursa onayı sizin makamınızda kim verdi? İmza kime ait? Bu olayın üstünü örtmeye çalışanları biliyor musunuz? Ortaya çıkan kamu zararını adına kursu açan Bandırma Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Erol GÜLLE’den ücretleri yasal faizi ile birlikte geri alacak mısınız, yoksa KAMU ZARARI hala devam edecek mi? Olayın incelenmesi için talimat verecek misiniz? Hatta EROL GÜLLE tarafından son 4 yılda açılan bütün kursları inceleyecekmisiniz? MUTLU ASLAN müdürüm, geçen haftaki manşetimiz ve bu haftaki manşetimiz ile ilgili açıklama yapmak ve açılan soruşturmalar ile ilgili konuşmak ve röportaj vermek istersen gazetemiz hazır. Kamunun olayları daha ayrıntılı bilmesi lazım. Sizde bu şekilde kendinizi ifade etmiş olur ve zan altında kalmazsınız. İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali TATLI hocam. Her hangi bir olaya siz dahil olduğunuzda çözeceğinizi biliyorum. Bu konuları incelemekte kamu yararı var. Görevi kötüye kullanma, suçu gizleme, kamu görevlisi olarak suçu bildirmeme gibi hususlar var. Bunlar ciddi konu başlıkları. Bir talimatınıza bakar.    
BANDIRMA’DA SULAR DURULMUYOR…İHBAR YAĞIYOR… RAM’DA DOSYALARI KİM KAPATIYOR!

BANDIRMA’DA SULAR DURULMUYOR…İHBAR YAĞIYOR…

RAM’DA DOSYALARI KİM KAPATIYOR!

Geçen haftaki Bandırma Rehberlik Araştırma Merkezi ile ilgili atmış olduğumuz manşetten sonra çok şeyler oldu. Ne çok sorun varmış da kimsenin haberi yokmuş.

 

Bu yazımızın baş aktörü geçen hafta olduğu gibi yine Bandırma Rehberlik Araştırma Merkezi müdürü EROL GÜLLE hoca. Ya hocam sen neymişsin öyle be. Maşallah, nazar değmesin…

Kıymetli hocamız EROL GÜLLE; 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı kapsamında Ocak 2019 da Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı olmayan, internet üzerinden verilen bir belge almış. Ve almış olduğu bu belge ile de kurs açmış. Açmış olduğu kursun adı EĞİTİMDE YARATICI DRAMA KURSU. Hatta bu kurs karşılığında ek ders ücreti de almış. Şimdi hocamıza hemen birkaç soru soralım.

Bakanlıkça onaylı olmayan bir belge ile nasıl kurs açabildin?

Kurs açmak için hangi makam size onay verdi? Onayı kim imzaladı?

Milli Eğitim Bakanlığı imzalı olmayan bu belge hala geçerli mi, yoksa iptal edildi mi?

 

Aslında bu kurs işinin hatalı olduğu kısa bir zaman içerisinde anlaşılıyor. Ama nedense birileri bu işi çözmek ve hatadan dönmek yerine olayın üstünü kapatmayı tercih etmiş. Demişler ki, bakın bu işe biz onay verdik, çok zorda kalırız, bunu halledelim ve kapansın muhabbeti yapmışlar. Ve bir şekilde dosya sümen altı edilivermiş. Ama unuttukları bir şey var. Devlette belge kaybolmaz. Ve “vicdan hatırladıkça hiçbir şey unutulmaz”. Hele bir de şikayetçi olan olursa hiç kaybolmaz.

O zaman görevini layıki ile yapmaya çalışan, iletişime açık olan, gerekli incelemeler için talimat vereceğinden şüphemiz olamayan Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü MUTLU ASLAN hocamıza soralım.

Bu belgeden ve açılan kurstan haberiniz var mı?

Açılan kursa onayı sizin makamınızda kim verdi? İmza kime ait?

Bu olayın üstünü örtmeye çalışanları biliyor musunuz?

Ortaya çıkan kamu zararını adına kursu açan Bandırma Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Erol GÜLLE’den ücretleri yasal faizi ile birlikte geri alacak mısınız, yoksa KAMU ZARARI hala devam edecek mi?

Olayın incelenmesi için talimat verecek misiniz?

Hatta EROL GÜLLE tarafından son 4 yılda açılan bütün kursları inceleyecekmisiniz?

MUTLU ASLAN müdürüm, geçen haftaki manşetimiz ve bu haftaki manşetimiz ile ilgili açıklama yapmak ve açılan soruşturmalar ile ilgili konuşmak ve röportaj vermek istersen gazetemiz hazır. Kamunun olayları daha ayrıntılı bilmesi lazım. Sizde bu şekilde kendinizi ifade etmiş olur ve zan altında kalmazsınız.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali TATLI hocam. Her hangi bir olaya siz dahil olduğunuzda çözeceğinizi biliyorum. Bu konuları incelemekte kamu yararı var. Görevi kötüye kullanma, suçu gizleme, kamu görevlisi olarak suçu bildirmeme gibi hususlar var. Bunlar ciddi konu başlıkları. Bir talimatınıza bakar.

 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.