Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANDIRMA'DA OKUL SPORLARINDA BALIKESİR 1'İNCİSİ OLDULAR

SPOR 07.12.2023 - 16:26, Güncelleme: 07.12.2023 - 16:26
 

BANDIRMA'DA OKUL SPORLARINDA BALIKESİR 1'İNCİSİ OLDULAR

BANDIRMA'DA OKUL SPORLARINDA BALIKESİR 1'İNCİSİ OLDULAR
2023-2024 eğitim ve öğretim yılı okul sporları futbol yıldız kategorisinde Balıkesir il şampiyonu oldu. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında il genelinde gerçekleşen okul sporları futbol kategorisi kapsamında Bandırma Ortaokul futbol takımı turnuvada oynadığı 6 maçı da kazanmanarak il birincisisi oldu. Turnuvada 30 gol atan Bandırmalı öğrenciler hiç yenilmeden sadece kalelerinde sadece 1 gol gördüler. İl şampiyonu olan Bandırma Ortaokulu futbol takımı Edirne ve Bilecik'te oynanacak bölge şampiyonasında Balıkesir ilini temsil edecek. Göktuğ Duman ve Yağız Karabulut oynadıkları başarılı futbol ile yaş kategorilerinde milli takım seçmelerine davet edildiler. Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan şampiyon olan takımı ve okul öğretmeni Çetin Kocabaş'ı makamında kabul ederek kutladı. başarıların dolayı okul müdürü Çetin Kocabaş ve öğrencileri ayrı ayrı tebrik ettiler. Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, öğrencilerle kısa bir sohbet ettikten sonra hediye takdim ederek fotoğraf çekimi ile son buldu.
BANDIRMA'DA OKUL SPORLARINDA BALIKESİR 1'İNCİSİ OLDULAR

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı okul sporları futbol yıldız kategorisinde Balıkesir il şampiyonu oldu.
2023-2024 eğitim ve öğretim yılında il genelinde gerçekleşen okul sporları futbol kategorisi kapsamında Bandırma Ortaokul futbol takımı turnuvada oynadığı 6 maçı da kazanmanarak il birincisisi oldu. Turnuvada 30 gol atan Bandırmalı öğrenciler hiç yenilmeden sadece kalelerinde sadece 1 gol gördüler. İl şampiyonu olan Bandırma Ortaokulu futbol takımı Edirne ve Bilecik'te oynanacak bölge şampiyonasında Balıkesir ilini temsil edecek. Göktuğ Duman ve Yağız Karabulut oynadıkları başarılı futbol ile yaş kategorilerinde milli takım seçmelerine davet edildiler. Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan şampiyon olan takımı ve okul öğretmeni Çetin Kocabaş'ı makamında kabul ederek kutladı. başarıların dolayı okul müdürü Çetin Kocabaş ve öğrencileri ayrı ayrı tebrik ettiler.
Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, öğrencilerle kısa bir sohbet ettikten sonra hediye takdim ederek fotoğraf çekimi ile son buldu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.