Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma'da engelli sporculara özel proje

SPOR 29.02.2024 - 17:59, Güncelleme: 29.02.2024 - 17:59
 

Bandırma'da engelli sporculara özel proje

Bandırma'da engelli sporculara özel proje
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Şehit Bedir Karabıyık Spor Kulübü, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle özel sporcular için önemli bir proje hayata geçirildi. Şehit Bedir Karabıyık Spor Kulübü ve aynı zamanda Bandırma Engelliler Derneği Başkanı olan Hüseyin Uçar’ın liderliğinde yürütülen projeyle, çocukların akademik gelişimi ve sportif başarısı için çalışmalar başladı. Üniversite, belediye ve spor kulübü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen proje kapsamında; özel sporcuların yeteneklerinin geliştirmesinin yanı sıra akademik başarılarının da desteklenmesi hedefliyor. Proje kapsamında spor aktiviteleriyle birlikte eğitim desteği ve rehberlik hizmetleri verilmesi de planlanıyor. Proje konusunda bilgiler veren Başkan Hüseyin Uçar, engelli gençlerin bireysel gelişimine ciddi katkılar sağlayacaklarını belirtti. Uçar, "Çocuklarımızın potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine destek olmak amacıyla bu proje hayata geçirildi. Sporun yanı sıra eğitimle desteklenen bir süreçle, engelli gençlerimizin bireysel gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.
Bandırma'da engelli sporculara özel proje

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Şehit Bedir Karabıyık Spor Kulübü, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle özel sporcular için önemli bir proje hayata geçirildi.
Şehit Bedir Karabıyık Spor Kulübü ve aynı zamanda Bandırma Engelliler Derneği Başkanı olan Hüseyin Uçar’ın liderliğinde yürütülen projeyle, çocukların akademik gelişimi ve sportif başarısı için çalışmalar başladı. Üniversite, belediye ve spor kulübü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen proje kapsamında; özel sporcuların yeteneklerinin geliştirmesinin yanı sıra akademik başarılarının da desteklenmesi hedefliyor. Proje kapsamında spor aktiviteleriyle birlikte eğitim desteği ve rehberlik hizmetleri verilmesi de planlanıyor.
Proje konusunda bilgiler veren Başkan Hüseyin Uçar, engelli gençlerin bireysel gelişimine ciddi katkılar sağlayacaklarını belirtti. Uçar, "Çocuklarımızın potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine destek olmak amacıyla bu proje hayata geçirildi. Sporun yanı sıra eğitimle desteklenen bir süreçle, engelli gençlerimizin bireysel gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.