Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANDIRMA'DA 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

DİĞER 04.12.2023 - 01:48, Güncelleme: 04.12.2023 - 01:48
 

BANDIRMA'DA 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

BANDIRMA'DA 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Cumhuriyet Meydanındaki tören ile kutlandı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Cumhuriyet Meydanındaki tören ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanında Atatürk heykeline çelenk sunulması ve İstiklal Marşının okunması ardından Özel Çocuklar ve Özel Bireyler Derneği Başkanı Nihat Karakasım Arslan günün anlam ve önemi belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Türk İşaret Dili Tercümanı Nevriye Deniz ise konuşmaları işaret dili ile aktardı. Törene, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Jandarma Bnb. Ahmet Tunç, Bandırma Belediye Başkan Vekili Merve Polat, CHP Belediye Engelli STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
BANDIRMA'DA 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Cumhuriyet Meydanındaki tören ile kutlandı.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü Cumhuriyet Meydanındaki tören ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanında Atatürk heykeline çelenk sunulması ve İstiklal Marşının okunması ardından Özel Çocuklar ve Özel Bireyler Derneği Başkanı Nihat Karakasım Arslan günün anlam ve önemi belirten bir konuşma gerçekleştirdi.
Türk İşaret Dili Tercümanı Nevriye Deniz ise konuşmaları işaret dili ile aktardı.
Törene, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Jandarma Bnb. Ahmet Tunç, Bandırma Belediye Başkan Vekili Merve Polat, CHP Belediye Engelli STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.