Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANDIRMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUTLU ASLAN HAKINDA ŞİKAYET ÜZERİNE İNCELEME-SORUŞTURMA BAŞLATILDI

EĞİTİM 30.11.2023 - 17:10, Güncelleme: 30.11.2023 - 17:10
 

BANDIRMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUTLU ASLAN HAKINDA ŞİKAYET ÜZERİNE İNCELEME-SORUŞTURMA BAŞLATILDI

BANDIRMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUTLU ASLAN HAKINDA ŞİKAYET ÜZERİNE İNCELEME-SORUŞTURMA BAŞLATILDI
                    BANDIRMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUTLU ASLAN HAKINDA  ŞİKAYET ÜZERİNE İNCELEME-SORUŞTURMA BAŞLATILDI  Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN hakkında inceleme-soruşturma sürecinin Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli iki müfettiş tarafından yürütüldüğü bilgisine ulaşıldı. Müdür MUTLU neden sürekli gündem anlamış değilim. Ama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapıp bazı olaylarda sanki personele yardımcı olmak adına bazı işlemlerde gecikme yaşanması kendisi ile ilgili soruşturmaya dönüyor. Sayın hocam kanun kanundur, değişmez. Birileri hakkında işlem yapılması gerekiyorsa yapılması için gereken işlemleri hızlıca yaptırın. eğer talimat verdiğiniz halde yapılmayan işleme var ise o zaman o işlemi yapmayan kişi hakkında gerekli işlemleri yaptırın. Yoksa sonuç malum. Bandırma ilçesinde Rehberlik Araştırma Merkezinde müdür odasındaki kamera haberi ile ilgili görevlendirilen  Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişlerince  inceleme-soruşturma sürecinin yürütüldüğünü biliyoruz.  Ama  Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN hakkında da farklı bir konuda disiplin cezaları uygulama süreçleri kapsamında şikayet üzerine geniş kapsamlı bir soruşturmanın başlatıldığı inceleme-soruşturma sürecinin Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli iki müfettiş tarafından yürütüldüğü bilgisine ulaşıldı. Sonucunu merakla bekliyoruz bakalım ne çıkacak. Bandırma Rehberlik Araştırma Merkezinde kurum personeline tutulan tutanaklar, kamera kayıtları, kimi kurum personeline mobing uygulandığı  iddialarının gündemden düşmediği bu süreçte Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN ‘a açılan soruşturma ile farklı bir boyut kazandı. Mutlu hocam tekrar belirtelim bazı işlemlerin zamana bırakılmış olma ihtimali dahi sorun olabiliyor. Sizin işinizde iyi olduğunuzu amirlerinizden teyit ettim ama yapacak bir şey yok. Şikayet var ise işlem oluyor. Birilerinin eline fırsat vermeyin. Size yakın olan aslında uzak biri olabilir. Aman dikkat.                                       
BANDIRMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUTLU ASLAN HAKINDA ŞİKAYET ÜZERİNE İNCELEME-SORUŞTURMA BAŞLATILDI

                   

BANDIRMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUTLU ASLAN HAKINDA  ŞİKAYET ÜZERİNE İNCELEME-SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN hakkında inceleme-soruşturma sürecinin Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli iki müfettiş tarafından yürütüldüğü bilgisine ulaşıldı. Müdür MUTLU neden sürekli gündem anlamış değilim. Ama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapıp bazı olaylarda sanki personele yardımcı olmak adına bazı işlemlerde gecikme yaşanması kendisi ile ilgili soruşturmaya dönüyor. Sayın hocam kanun kanundur, değişmez. Birileri hakkında işlem yapılması gerekiyorsa yapılması için gereken işlemleri hızlıca yaptırın. eğer talimat verdiğiniz halde yapılmayan işleme var ise o zaman o işlemi yapmayan kişi hakkında gerekli işlemleri yaptırın. Yoksa sonuç malum.

Bandırma ilçesinde Rehberlik Araştırma Merkezinde müdür odasındaki kamera haberi ile ilgili görevlendirilen  Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişlerince  inceleme-soruşturma sürecinin yürütüldüğünü biliyoruz.  Ama  Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN hakkında da farklı bir konuda disiplin cezaları uygulama süreçleri kapsamında şikayet üzerine geniş kapsamlı bir soruşturmanın başlatıldığı inceleme-soruşturma sürecinin Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli iki müfettiş tarafından yürütüldüğü bilgisine ulaşıldı. Sonucunu merakla bekliyoruz bakalım ne çıkacak.

Bandırma Rehberlik Araştırma Merkezinde kurum personeline tutulan tutanaklar, kamera kayıtları, kimi kurum personeline mobing uygulandığı  iddialarının gündemden düşmediği bu süreçte Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN ‘a açılan soruşturma ile farklı bir boyut kazandı. Mutlu hocam tekrar belirtelim bazı işlemlerin zamana bırakılmış olma ihtimali dahi sorun olabiliyor. Sizin işinizde iyi olduğunuzu amirlerinizden teyit ettim ama yapacak bir şey yok. Şikayet var ise işlem oluyor. Birilerinin eline fırsat vermeyin. Size yakın olan aslında uzak biri olabilir. Aman dikkat.                                       

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.