Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANDIRMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM DE NELER OLUYOR?

DİĞER 29.02.2024 - 14:08, Güncelleme: 29.02.2024 - 14:08
 

BANDIRMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM DE NELER OLUYOR?

BANDIRMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM DE NELER OLUYOR?
Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgili konuları yaz yaz bitmez kıvamı var. Ya arkadaş neden müdürün peşini bırakmıyorsunuz…bırakın adam işini yapsın…işini eksik mi yapıyor…bak şimdi olmadı…   Bize gelen birkaç konu başlığını yazalım gerisini kaymakama bırakalım. Sonuçta oranın ilk amiri kendisi.     VARAN 1:   Bandırma ilçesinde eğitim-öğretim sürecine ilişkin olumsuz durumların düzelmesi amaçlı gündeme getirdiğimiz bir çok konunun yakın takipçisiyiz. Ancak anlaşılan o ki değişen bir şey yok. Bandırma RAM’da kurumdaki odasına kamera koyan, öğretmenlerin görüntülerini alan müdür hakkında işlemler müfettiş değil muhakkik tarafından yürütülüyor. Ne diyelim hocam; karar senin, sonucuna sen katlanırsın… VARAN 2: RAM‘ın ek ders ücret ödemeleri ve yolluk-yevmiyeleri geriye dönük incelemek bu kadar mı zor? Yoksa incelenirse ortaya çıkacaklar biliniyor mu? Gerçekten saklayabileceğinizi mi sandınız? VARAN 3: Okullardaki huzursuzluk bitmiyor ve öğretmenlerin şikayetleri gerektiği gibi değerlendirilmiyor. Bandırma Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesinde okul yöneticileri hakkındaki şikayetler Balıkesir’e bize ulaşıyor da Bandırma İlçe Milli Eğitime nasıl ulaşmıyor? VARAN 4:  Zor yerden soru soralım, hangi anaokulu müdürü hakkında COVİD zamanı  yapılan şikayette velilere aldırılan  okul temizlik malzemelerini dışarıda sattığına ilişkin iddialar olmasına rağmen, okul müdürü muhakkik olarak müdürlüğünüzce görevlendirilip hangi inceleme-soruşturma dosyaları hazırladı? VARAN 5: Öğretmenlerin görevlendirmelerindeki sıkıntı  kadrolu öğretmen varken, ücretli öğretmen görevlendirmelerindeki usulsüzlüklerin bilgileri gelmiyor mu? Ama nasıl gelsin ki! Bir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü düşünün suç işlediği müfettişlerce soruşturma raporuyla tespit edilen kişileri cezadan kurtardı diye suçlu bulunup kendisi ceza alsın ! VARAN 6: Yanlış yapılan işlemlerden kaynaklı idari para cezası ile karşı karşıya kalsın yetmezmiş gibi kadrosu Gönen‘de bulunan memuru görevlendirmeyle Bandırma’ya getirsin. Memur Gönen‘den Bandırma‘ya geliyor Bandırmada ki kurumlardaki huzursuzluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gelemiyor? Olsun Bandırma’nın  tüm öğretmenlerine, memurlarına kapımız açık sesinizi biz duyururuz… ‘’Bazı kapıların bize kapalı görünmesi, önünde değil arkasında bulunduğumuz içindir.’’   Haber: Mustafa GÖKÇE
BANDIRMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM DE NELER OLUYOR?

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgili konuları yaz yaz bitmez kıvamı var. Ya arkadaş neden müdürün peşini bırakmıyorsunuz…bırakın adam işini yapsın…işini eksik mi yapıyor…bak şimdi olmadı…

 

Bize gelen birkaç konu başlığını yazalım gerisini kaymakama bırakalım. Sonuçta oranın ilk amiri kendisi.

    VARAN 1:   Bandırma ilçesinde eğitim-öğretim sürecine ilişkin olumsuz durumların düzelmesi amaçlı gündeme getirdiğimiz bir çok konunun yakın takipçisiyiz. Ancak anlaşılan o ki değişen bir şey yok. Bandırma RAM’da kurumdaki odasına kamera koyan, öğretmenlerin görüntülerini alan müdür hakkında işlemler müfettiş değil muhakkik tarafından yürütülüyor. Ne diyelim hocam; karar senin, sonucuna sen katlanırsın…

VARAN 2: RAM‘ın ek ders ücret ödemeleri ve yolluk-yevmiyeleri geriye dönük incelemek bu kadar mı zor? Yoksa incelenirse ortaya çıkacaklar biliniyor mu? Gerçekten saklayabileceğinizi mi sandınız?

VARAN 3: Okullardaki huzursuzluk bitmiyor ve öğretmenlerin şikayetleri gerektiği gibi değerlendirilmiyor. Bandırma Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesinde okul yöneticileri hakkındaki şikayetler Balıkesir’e bize ulaşıyor da Bandırma İlçe Milli Eğitime nasıl ulaşmıyor?

VARAN 4:  Zor yerden soru soralım, hangi anaokulu müdürü hakkında COVİD zamanı  yapılan şikayette velilere aldırılan  okul temizlik malzemelerini dışarıda sattığına ilişkin iddialar olmasına rağmen, okul müdürü muhakkik olarak müdürlüğünüzce görevlendirilip hangi inceleme-soruşturma dosyaları hazırladı?

VARAN 5: Öğretmenlerin görevlendirmelerindeki sıkıntı  kadrolu öğretmen varken, ücretli öğretmen görevlendirmelerindeki usulsüzlüklerin bilgileri gelmiyor mu?

Ama nasıl gelsin ki! Bir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü düşünün suç işlediği müfettişlerce soruşturma raporuyla tespit edilen kişileri cezadan kurtardı diye suçlu bulunup kendisi ceza alsın !

VARAN 6: Yanlış yapılan işlemlerden kaynaklı idari para cezası ile karşı karşıya kalsın yetmezmiş gibi kadrosu Gönen‘de bulunan memuru görevlendirmeyle Bandırma’ya getirsin. Memur Gönen‘den Bandırma‘ya geliyor Bandırmada ki kurumlardaki huzursuzluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gelemiyor? Olsun Bandırma’nın  tüm öğretmenlerine, memurlarına kapımız açık sesinizi biz duyururuz…

‘’Bazı kapıların bize kapalı görünmesi, önünde değil arkasında bulunduğumuz içindir.’’

 

Haber: Mustafa GÖKÇE

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.