Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANDIRMA BELEDİYESİ ÖZEL BİREYLERE KAHVALTI VERDİ

DİĞER 03.12.2023 - 14:12, Güncelleme: 03.12.2023 - 14:12
 

BANDIRMA BELEDİYESİ ÖZEL BİREYLERE KAHVALTI VERDİ

BANDIRMA BELEDİYESİ ÖZEL BİREYLERE KAHVALTI VERDİ
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bandırma Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir otelde Bandırmalı engelli dernek yönetimleri ve özel bireylere yönelik kahvaltı organizasyonu düzenledi. Gerçekleştirilen organizasyona Bedensel Engelliler Derneği, Engelli ve Engelli Aileleri Derneği, İşitme Engelliler Kültür ve Spor Kulübü Derneği, Özel Çocuklar ve Özel Bireyler Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği, Engelime Renk Ver Yardımlaşma ve Spor Derneği, İlk Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Yeni Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Mutlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yanı sıra Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve Meclis Üyeleri katılım sağladı. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Özel bireyli vatandaşlarımız toplumumuzun vazgeçilmez parçalarından bir tanesidir. Özel bireyli hemşehrilerimizi sosyal hayata teşvik etmeye ve ihtiyaç duydukları her an onlara yardım eli uzatmaya devam edeceğiz. Onların dertleriyle dertlenerek, hayat içerisinde yaşadıkları sorunları çözüme kavuşturarak yaşam standartlarını yükselteceğiz. Şunu iyi bilmeliyiz ki; herkesin eşit olduğu, tüm hak ve özgürlüklerden yararlandığı bir toplum tüm engellerin ortadan kaldırıldığı bir toplumdur. Özel bireylerimizin toplum içerisinde ihtiyaç duydukları desteği vermek, onları sosyal hayata adapte etmek hepimizin ortak görevidir. Bandırma Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne hayata geçirdiğimiz projelerimizin tamamında özel bireyli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz." dedi. Konuşmanın ardından atletizm kapsamında özel bireylerde yarışmada dereceye girenlere ödül verildi. Son olarak Engelime Renk Ver ritim grubu kısa gösteri düzenledi.
BANDIRMA BELEDİYESİ ÖZEL BİREYLERE KAHVALTI VERDİ

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bandırma Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir otelde Bandırmalı engelli dernek yönetimleri ve özel bireylere yönelik kahvaltı organizasyonu düzenledi.
Gerçekleştirilen organizasyona Bedensel Engelliler Derneği, Engelli ve Engelli Aileleri Derneği, İşitme Engelliler Kültür ve Spor Kulübü Derneği, Özel Çocuklar ve Özel Bireyler Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği, Engelime Renk Ver Yardımlaşma ve Spor Derneği, İlk Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Yeni Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Mutlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yanı sıra
Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve Meclis Üyeleri katılım sağladı.
Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Özel bireyli vatandaşlarımız toplumumuzun vazgeçilmez parçalarından bir tanesidir. Özel bireyli hemşehrilerimizi sosyal hayata teşvik etmeye ve ihtiyaç duydukları her an onlara yardım eli uzatmaya devam edeceğiz. Onların dertleriyle dertlenerek, hayat içerisinde yaşadıkları sorunları çözüme kavuşturarak yaşam standartlarını yükselteceğiz. Şunu iyi bilmeliyiz ki; herkesin eşit olduğu, tüm hak ve özgürlüklerden yararlandığı bir toplum tüm engellerin ortadan kaldırıldığı bir toplumdur. Özel bireylerimizin toplum içerisinde ihtiyaç duydukları desteği vermek, onları sosyal hayata adapte etmek hepimizin ortak görevidir. Bandırma Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne hayata geçirdiğimiz projelerimizin tamamında özel bireyli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz." dedi.
Konuşmanın ardından atletizm kapsamında özel bireylerde yarışmada dereceye girenlere ödül verildi.
Son olarak Engelime Renk Ver ritim grubu kısa gösteri düzenledi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.