Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir’de mera ıslah çalışmaları hız kazandı

YAŞAM 26.10.2023 - 15:27, Güncelleme: 26.10.2023 - 15:27
 

Balıkesir’de mera ıslah çalışmaları hız kazandı

Balıkesir’de mera ıslah çalışmaları hız kazandı
Balıkesir’de mera ıslah çalışmaları hız kazandı Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü, mera ıslah çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Balıkesir’in verimli toprakları, bitki çeşitliliğinin zenginliği, coğrafi konumu ve ekolojik uygunluğundan ötürü kırsalda kalkınmayı sağlamak ve şehir ekonomisini canlandırmak üzere her türlü tarımsal üretim ile hayvancılığı destekleme devam eden Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ortak çalışma sonucunda; 2023 yılı itibariyle il genelinde 25 projede 46 bin dekar alanda Mera Islah ve Yönetimi Projesini uyguladı. 10 projede 26 bin dekar alanda proje çalışmasını sürdürmeye devam ediyor. Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, toplamda 71 bin dekara alanda ıslah takip ve yürütme projesi devam ettiriyor. Yapılan çalışmalar hakkında konuşan İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, “Mera Islah çalışmalarında verilen emeğin amacına ulaştığını görmek çiftçilerimizin yüzünü güldürdü. Bakanlığımız ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalarla Balıkesir genelinde 71 bin dekar alanda Mera ıslah çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Günümüz hayvancılığında en önemli girdilerinden biri olan yem maliyeti için ıslah çalışmaları son derece önemli” dedi.
Balıkesir’de mera ıslah çalışmaları hız kazandı

Balıkesir’de mera ıslah çalışmaları hız kazandı

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü, mera ıslah çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.


Balıkesir’in verimli toprakları, bitki çeşitliliğinin zenginliği, coğrafi konumu ve ekolojik uygunluğundan ötürü kırsalda kalkınmayı sağlamak ve şehir ekonomisini canlandırmak üzere her türlü tarımsal üretim ile hayvancılığı destekleme devam eden Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ortak çalışma sonucunda; 2023 yılı itibariyle il genelinde 25 projede 46 bin dekar alanda Mera Islah ve Yönetimi Projesini uyguladı. 10 projede 26 bin dekar alanda proje çalışmasını sürdürmeye devam ediyor. Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, toplamda 71 bin dekara alanda ıslah takip ve yürütme projesi devam ettiriyor.
Yapılan çalışmalar hakkında konuşan İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, “Mera Islah çalışmalarında verilen emeğin amacına ulaştığını görmek çiftçilerimizin yüzünü güldürdü. Bakanlığımız ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalarla Balıkesir genelinde 71 bin dekar alanda Mera ıslah çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Günümüz hayvancılığında en önemli girdilerinden biri olan yem maliyeti için ıslah çalışmaları son derece önemli” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.