Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİR'DE LİSELİ GENÇLERE STAJ İMKANI

EĞİTİM 07.12.2023 - 14:39, Güncelleme: 07.12.2023 - 14:39
 

BALIKESİR'DE LİSELİ GENÇLERE STAJ İMKANI

BALIKESİR'DE LİSELİ GENÇLERE STAJ İMKANI
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, çok sayıda kurs açan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, liseli gençler için de staj merkezi oldu. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turan Fırat Algül, staj yapan öğrencilere asgari ücreti yüzde 30’u oranında harçlık verildiğini söyledi. Burhaniye’de Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Meslek Lisesi son sınıf öğrencilerine staj mekanı oldu. Haftanın 3 günü Halk Eğitim Merkezi’ne gelen öğrenciler, 2 gün de okullarına devam ediyorlar. Halk Eğitim Merkezine staj için gelen Rabia Ceren Kapagan ve Kemal Vuruk, Müdür Turan Fırat Algül ve diğer çalışanlara teşekkür etti. Gençlere yardımcı olduklarını anlatan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Fırat Algül, “ Staj için gelen gençlerimiz burada bilgilerini artırıyorlar. Bize de faydalı olan bu kardeşlerimize yardımcı olmak için herkes üzerine düşeni yapıyor. Staj yaparken, asgari ücretin yüzde 30’u oranında ücret alıyorlar” dedi.
BALIKESİR'DE LİSELİ GENÇLERE STAJ İMKANI

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, çok sayıda kurs açan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, liseli gençler için de staj merkezi oldu. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turan Fırat Algül, staj yapan öğrencilere asgari ücreti yüzde 30’u oranında harçlık verildiğini söyledi.
Burhaniye’de Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Meslek Lisesi son sınıf öğrencilerine staj mekanı oldu. Haftanın 3 günü Halk Eğitim Merkezi’ne gelen öğrenciler, 2 gün de okullarına devam ediyorlar. Halk Eğitim Merkezine staj için gelen Rabia Ceren Kapagan ve Kemal Vuruk, Müdür Turan Fırat Algül ve diğer çalışanlara teşekkür etti. Gençlere yardımcı olduklarını anlatan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Fırat Algül, “ Staj için gelen gençlerimiz burada bilgilerini artırıyorlar. Bize de faydalı olan bu kardeşlerimize yardımcı olmak için herkes üzerine düşeni yapıyor. Staj yaparken, asgari ücretin yüzde 30’u oranında ücret alıyorlar” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.