Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir’de çocuklar ilk kez at binmenin sevincini yaşadı

DİĞER 06.03.2024 - 16:55, Güncelleme: 06.03.2024 - 16:55
 

Balıkesir’de çocuklar ilk kez at binmenin sevincini yaşadı

Balıkesir’de çocuklar ilk kez at binmenin sevincini yaşadı
 Burhaniye ilçesinde, Gezer Bilir’in sahibi olduğu tesis Burhaniyeli çocukları atlarla buluşturdu. Tesise gelen çocuklar Poni ve Arap atlarına binerken, ilk kez at binmenin de mutluluğunu yaşıyorlar. İlçenin Ören Mahallesi Meço Sitesi yanındaki tesis özellikle hafta sonları yoğun ilgi gördü. Tesislere gelen vatandaşlar piknik yaparken, çocuklarda seyislerin eşliğinde at biniyorlar. İlk kez at binen çocuklar mutluluk yaşıyor. Tesisten yararlanan Gökçe Pala, “Ata ilk kez bindim. Ağabeylere teşekkür ederim” dedi. Mehmet Can Atlı da, “İlk defa geldim. Birazcık korktum ama, sonra alıştım. Bir daha gelmek istiyorum” dedi. İşletme sahibi Ezer Bilir ise, “Burada, 3 tane Arap atı, bir tane Poni olmak üzere hizmet etmeye çalışıyoruz. Çocuklar ve yetişkinler için gerek sosyal çevre, gerek aile üzerine güzel bir işletme haline getirmeye çalışıyoruz. Piknik, masa, mangal zıpzıp parkı ve daha eklemek istediğimiz bir çok şey var. Top havuzu gibi, hayvanat bahçesi bölümü, tavus kuşu, tavşan ördek gibi hizmete sunmak istediğimiz bir çok projemiz var” dedi.
Balıkesir’de çocuklar ilk kez at binmenin sevincini yaşadı

 Burhaniye ilçesinde, Gezer Bilir’in sahibi olduğu tesis Burhaniyeli çocukları atlarla buluşturdu. Tesise gelen çocuklar Poni ve Arap atlarına binerken, ilk kez at binmenin de mutluluğunu yaşıyorlar.
İlçenin Ören Mahallesi Meço Sitesi yanındaki tesis özellikle hafta sonları yoğun ilgi gördü. Tesislere gelen vatandaşlar piknik yaparken, çocuklarda seyislerin eşliğinde at biniyorlar. İlk kez at binen çocuklar mutluluk yaşıyor. Tesisten yararlanan Gökçe Pala, “Ata ilk kez bindim. Ağabeylere teşekkür ederim” dedi. Mehmet Can Atlı da, “İlk defa geldim. Birazcık korktum ama, sonra alıştım. Bir daha gelmek istiyorum” dedi. İşletme sahibi Ezer Bilir ise, “Burada, 3 tane Arap atı, bir tane Poni olmak üzere hizmet etmeye çalışıyoruz. Çocuklar ve yetişkinler için gerek sosyal çevre, gerek aile üzerine güzel bir işletme haline getirmeye çalışıyoruz. Piknik, masa, mangal zıpzıp parkı ve daha eklemek istediğimiz bir çok şey var. Top havuzu gibi, hayvanat bahçesi bölümü, tavus kuşu, tavşan ördek gibi hizmete sunmak istediğimiz bir çok projemiz var” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.