Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir’de aranan 9 şahıs yakalandı 90 sürücüye para cezası!

ASAYİŞ 04.01.2024 - 13:37, Güncelleme: 04.01.2024 - 13:37
 

Balıkesir’de aranan 9 şahıs yakalandı 90 sürücüye para cezası!

Balıkesir’de aranan 9 şahıs yakalandı 90 sürücüye para cezası!
Balıkesir’de polis ekipleri il genelinde gerçekleştirdikleri asayiş, trafik ve huzur uygulamalarında aranan 9 şahsı yakalarken, denetlenen 90 sürücüye 360 bin TL para cezası kesti. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz gün gece saatlerinde yönelik olarak; Mahalle, Cadde, Sokak, Park, Bahçe, Meydan, Metruk Yerler, Tren Garı, Otobüs Terminali, Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerleri ve Trafiğin yoğun olduğu farklı hareket noktalarında Asayiş, Trafik ve Huzur uygulaması gerçekleştirdi. 217 Personel katıldı Gerçekleştirilen uygulamalara 88 ekip 217 Personel görev alırken bin 835 şahıs sorgusu yapıldı. Yapılan sorgulamalarda bir şahıs hırsızlık, bir şahıs hakaret, bir şahıs dolandırıcılık, bir şahıs borçlunun ödeme yükümlülüğünün ihlali, 5 şahıs yoklama kaçağı olmak üzere toplamda aranan 9 şahıs yakalandı. Yapılan uygulamalarda ayrıca bir Ruhsatsız tabanca, 6 adet 9 mm çaplı fişek ele geçirilirken bir şahıs hakkında “6136 SKM” suçundan Adli işlem uygulandı. Polis ekipleri ayrıca umuma açık 231 iş yerinde de denetim ve kontroller gerçekleştirdi. 90 Sürücüye Ceza! Polis ekipleri araç sürücülerine yönelikte gerçekleştirdikleri çalışmada toplamda bin 30 araca denetim gerçekleştirdi. Ekiplerin yaptıkları denetimde 90 araç sürücüsüne toplamda 360bin 71 TL idari para cezası kesilirken, 18 araç trafikten men edildi. Bir araç sürücüsünün ise ehliyetine el konuldu.
Balıkesir’de aranan 9 şahıs yakalandı 90 sürücüye para cezası!

Balıkesir’de polis ekipleri il genelinde gerçekleştirdikleri asayiş, trafik ve huzur uygulamalarında aranan 9 şahsı yakalarken, denetlenen 90 sürücüye 360 bin TL para cezası kesti.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz gün gece saatlerinde yönelik olarak; Mahalle, Cadde, Sokak, Park, Bahçe, Meydan, Metruk Yerler, Tren Garı, Otobüs Terminali, Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerleri ve Trafiğin yoğun olduğu farklı hareket noktalarında Asayiş, Trafik ve Huzur uygulaması gerçekleştirdi.
217 Personel katıldı
Gerçekleştirilen uygulamalara 88 ekip 217 Personel görev alırken bin 835 şahıs sorgusu yapıldı. Yapılan sorgulamalarda bir şahıs hırsızlık, bir şahıs hakaret, bir şahıs dolandırıcılık, bir şahıs borçlunun ödeme yükümlülüğünün ihlali, 5 şahıs yoklama kaçağı olmak üzere toplamda aranan 9 şahıs yakalandı. Yapılan uygulamalarda ayrıca bir Ruhsatsız tabanca, 6 adet 9 mm çaplı fişek ele geçirilirken bir şahıs hakkında “6136 SKM” suçundan Adli işlem uygulandı. Polis ekipleri ayrıca umuma açık 231 iş yerinde de denetim ve kontroller gerçekleştirdi.
90 Sürücüye Ceza!
Polis ekipleri araç sürücülerine yönelikte gerçekleştirdikleri çalışmada toplamda bin 30 araca denetim gerçekleştirdi. Ekiplerin yaptıkları denetimde 90 araç sürücüsüne toplamda 360bin 71 TL idari para cezası kesilirken, 18 araç trafikten men edildi. Bir araç sürücüsünün ise ehliyetine el konuldu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.