Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİR'DE 524 MOTOSİKLETLİ KONTROL EDİLDİ

DÜNYA 27.11.2023 - 13:01, Güncelleme: 27.11.2023 - 13:01
 

BALIKESİR'DE 524 MOTOSİKLETLİ KONTROL EDİLDİ

BALIKESİR'DE 524 MOTOSİKLETLİ KONTROL EDİLDİ
Balıkesir'de trafik ekipleri, motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik trafik denetimi yaptı. Denetimlerde 524 motosiklet ve motorlu bisiklet kontrol edildi. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimlerince ilimiz genelinde Motosiklet ve Motorlu Bisiklet sürücülerine yönelik yapılan trafik denetimlerinde; 524 Motosiklet ve Motorlu Bisiklet kontrol edilirken, 178 Motosiklet ve Motorlu Bisiklet ve sürücüsüne 337 bin 878 TL tutarında idari para cezası tatbik edildi ve 9 Motosiklet ve Motorlu Bisiklet, trafikten men edilirken, 1 sürücünün ehliyetine el konuldu. Vatandaşların trafikte güvenli yolculuk etmeleri, trafik güvenliğinin ve seyrinin devamlılığının temini maksadıyla, kontrol ve denetimlerin aralıksız devam edeceği açıklandı.
BALIKESİR'DE 524 MOTOSİKLETLİ KONTROL EDİLDİ

Balıkesir'de trafik ekipleri, motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik trafik denetimi yaptı. Denetimlerde 524 motosiklet ve motorlu bisiklet kontrol edildi.
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimlerince ilimiz genelinde Motosiklet ve Motorlu Bisiklet sürücülerine yönelik yapılan trafik denetimlerinde; 524 Motosiklet ve Motorlu Bisiklet kontrol edilirken, 178 Motosiklet ve Motorlu Bisiklet ve sürücüsüne 337 bin 878 TL tutarında idari para cezası tatbik edildi ve 9 Motosiklet ve Motorlu Bisiklet, trafikten men edilirken, 1 sürücünün ehliyetine el konuldu.
Vatandaşların trafikte güvenli yolculuk etmeleri, trafik güvenliğinin ve seyrinin devamlılığının temini maksadıyla, kontrol ve denetimlerin aralıksız devam edeceği açıklandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.