Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca Göçmen Kaçakçılığına Karşı Operasyon

ASAYİŞ 21.03.2024 - 15:06, Güncelleme: 21.03.2024 - 15:06
 

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca Göçmen Kaçakçılığına Karşı Operasyon

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca Göçmen Kaçakçılığına Karşı Operasyon
 Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, göçmen kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik olarak yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; 20 Mart 2024 tarihinde müdahale edilen olayda; (31) Sudan uyruklu düzensiz göçmen yakalanmıştır. Olay yeri ve yakın çevresinde yapılan araştırmalarda (1) lastik bot, (1) bot motoru, (20) can yeleği, (2) bidon ( yaklaşık 60 litre) benzin, (4) adet pompa ele geçirilmiştir. Düzensiz göçmenler hakkında adli ve idari işlemlere başlanmıştır. Olayın organizatörlerini yakalamaya yönelik çalışmalara devam edilmektedir. Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.  
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca Göçmen Kaçakçılığına Karşı Operasyon

  Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, göçmen kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik olarak yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; 20 Mart 2024 tarihinde müdahale edilen olayda; (31) Sudan uyruklu düzensiz göçmen yakalanmıştır. Olay yeri ve yakın çevresinde yapılan araştırmalarda (1) lastik bot, (1) bot motoru, (20) can yeleği, (2) bidon ( yaklaşık 60 litre) benzin, (4) adet pompa ele geçirilmiştir. Düzensiz göçmenler hakkında adli ve idari işlemlere başlanmıştır. Olayın organizatörlerini yakalamaya yönelik çalışmalara devam edilmektedir.
Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.