Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ayvalık’ta “Zafer” coşkusu

GÜNDEM 30.08.2023 - 12:42, Güncelleme: 30.08.2023 - 12:42
 

Ayvalık’ta “Zafer” coşkusu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı halkın katılımıyla coşkuyla kutlandı.
Ayvalık’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sabah saatlerinde Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunumuyla başladı. Kutlamalara; Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Personel Albay Hakan Dağ, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Onur Yavuz, daire amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından göndere bayrak çekildi.Üsteğmen Mustafa Koç günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ayvalık Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik ve Ayvalık Halk Eğitimi Merkezi bünyesindeki folklor gösteriminin yanı sıra Ayvalık Belediyesi bando takımı da marşlarıyla törene renk kattı. Törenler; kurumların resmi geçitiyle sona erdi.
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı halkın katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Ayvalık’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sabah saatlerinde Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunumuyla başladı.
Kutlamalara; Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Personel Albay Hakan Dağ, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Onur Yavuz, daire amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından göndere bayrak çekildi.Üsteğmen Mustafa Koç günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ayvalık Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik ve Ayvalık Halk Eğitimi Merkezi bünyesindeki folklor gösteriminin yanı sıra Ayvalık Belediyesi bando takımı da marşlarıyla törene renk kattı.
Törenler; kurumların resmi geçitiyle sona erdi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.