Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ayvalık’ta dönemin son belediye meclis toplantısı yapıldı

DİĞER 06.03.2024 - 17:13, Güncelleme: 06.03.2024 - 17:13
 

Ayvalık’ta dönemin son belediye meclis toplantısı yapıldı

Ayvalık’ta dönemin son belediye meclis toplantısı yapıldı
 Balıkesir’in Ayvalık Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2019-2024 döneminin son toplantısı Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi'nde gerçekleştirildi. 5 yıl boyunca Ayvalık’a hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu hep birlikte paylaştığını ifade eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Bu süreçte bizimle birlikte başarımızın bir parçası olarak özveriyle çalışan belediye meclis üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni dönemimizde de Ayvalık’ımıza hizmet için hazırız" diye konuştu.
Ayvalık’ta dönemin son belediye meclis toplantısı yapıldı

 Balıkesir’in Ayvalık Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2019-2024 döneminin son toplantısı Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi'nde gerçekleştirildi.
5 yıl boyunca Ayvalık’a hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu hep birlikte paylaştığını ifade eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Bu süreçte bizimle birlikte başarımızın bir parçası olarak özveriyle çalışan belediye meclis üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni dönemimizde de Ayvalık’ımıza hizmet için hazırız" diye konuştu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.