Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ayvalık’a müjdeli haber

EĞİTİM 22.12.2023 - 11:33, Güncelleme: 22.12.2023 - 11:33
 

Ayvalık’a müjdeli haber

- Ayvalık’a müjdeli haber - Ayvalık ÖSYM Sınav Merkezi olarak tescil edildi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; öğrenciler ve velilerin yıllardır beklediği ilçenin sınav merkezi olması hayali artık gerçekleşti. AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren’in ısrarlı talepleri ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’in girişimleriyle Ayvalık ÖSYM Merkezi statüsüne getirildi. Ayvalık’ta öğrencilerin yıllardır büyük umutlarla beklediği hayal gerçekleşti. Gelecekte hayal ettikleri yerlere ulaşabilmek için, her sınav gününde sabahın ilk ışıklarında yollara çıkıp, en yakın ÖSYM merkezine sahip Balıkesir, İzmir gibi kentler ya da Edremit’e gitmek zorunda kalan öğrenciler, bundan böyle ÖSYM sınavlarına Ayvalık’ta ki okullardan girebilecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren, “Artık ÖSYM tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek hemşehrilerimiz, sınav yeri seçiminde ilçemizi tercih edebilecek ve sınavlarına Ayvalık’ta girebileceklerdir. Hayırlı olsun. Bu kararın çıkmasında emeği geçen başta Balıkesir Milletvekilimiz Dr. Mustafa Canbey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.
- Ayvalık’a müjdeli haber - Ayvalık ÖSYM Sınav Merkezi olarak tescil edildi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; öğrenciler ve velilerin yıllardır beklediği ilçenin sınav merkezi olması hayali artık gerçekleşti.
AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren’in ısrarlı talepleri ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’in girişimleriyle Ayvalık ÖSYM Merkezi statüsüne getirildi.
Ayvalık’ta öğrencilerin yıllardır büyük umutlarla beklediği hayal gerçekleşti.
Gelecekte hayal ettikleri yerlere ulaşabilmek için, her sınav gününde sabahın ilk ışıklarında yollara çıkıp, en yakın ÖSYM merkezine sahip Balıkesir, İzmir gibi kentler ya da Edremit’e gitmek zorunda kalan öğrenciler, bundan böyle ÖSYM sınavlarına Ayvalık’ta ki okullardan girebilecek.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren, “Artık ÖSYM tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek hemşehrilerimiz, sınav yeri seçiminde ilçemizi tercih edebilecek ve sınavlarına Ayvalık’ta girebileceklerdir. Hayırlı olsun. Bu kararın çıkmasında emeği geçen başta Balıkesir Milletvekilimiz Dr. Mustafa Canbey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.