Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AYTEKİN; “BİZ HİZMETE TALİBİZ, KARESİ İYİ OLACAK”

SİYASET 28.03.2024 - 18:07, Güncelleme: 28.03.2024 - 21:06
 

AYTEKİN; “BİZ HİZMETE TALİBİZ, KARESİ İYİ OLACAK”

AYTEKİN; “BİZ HİZMETE TALİBİZ, KARESİ İYİ OLACAK”
İYİ Parti Karesi İlçe Başkanı Mustafa Lemi Aytekin seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.   AYTEKİN’DEN KÖYLÜYE BÜTÜNLÜKÇÜ DESTEK Balıkesir’de ismi ilk açıklanan belediye başkan adaylarından olan Mustafa Lemi Aytekin seçim çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor. Aytekin yerel seçimlere sayılı günler kala Karesi’yi karış karış gezerek vatandaşlardan destek istiyor. Aday Aytekin’in Karesi’ye yönelik projeleri arasında tarım alanında yapacağı faaliyetler dikkat çekiyor. Mustafa Lemi Aytekin, “Daha güzel, daha yaşanılır ve daha ‘İYİ’ bir Karesi için hizmet etmeye talibim. Şehrimiz bir zamanlar Türkiye’yi doyuran il olarak adlandırılırken bu gün üretici köylümüzün hak etiğini alamadığını görüyoruz. Bu anlamda göreve geldiğimiz taktirde çiftçimizi destekleyecek ve ilçemizi tarımsal üretimde önemli bir noktaya taşıyacağız. Hayata geçireceğimiz projeler sadece çiftçiye bir takım ayni desteklerden ibaret değil. Çiftçilerimize tohum desteğinin yanı örneğin; çiftçimize damlama sulama, gezici toprak analizi, aşı ve veterinerlik hizmeti gibi desteklerle hem köylümüzün girdi maliyetlerini azaltacak hem de ürettiklerin üründen aldıkları verimi yükselteceğiz. Bizim projelerimiz tek yönlü değil. Bütünlükçü bir bakış açısıyla ilçemizi yönetmeye talibiz” ifadelerine yer verdi. “TOPLUMUN HER KESİMİ ‘İYİ’ OLACAK” Mustafa Lemi Aytekin, ilçenin her alanında hayat geçireceği projelerle Karesi’nin rahat bir nefes alacağının altını çizdi. Aytekin, “Karesi’de genç, yaşlı, kadın, erkek her kesimin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunlara dair kapsamlı ve kalıcı çözüm üreteceğiz. İlçedeki sosyal kültürel alanların sayısını arttıracak çalışmaları hayat geçireceğiz. İlçemizde açacağımız belediye kütüphanesi ile gençlerimiz rahat bir nefes alacak. Diğer yandan çeşitli burslarla gençlerimizin eğitimine katkı sunacağız ve başarılı öğrencilerin önünü açmış olacağız. Açacağımız fuar ve konser alanı, belediye kent tiyatrosu ile birlikte gençlerimiz rahat bir nefes alacak. Diğer yandan kadınlarımız da unutmadık. Onların hem üretime katılmaları hem de sosyal hayatın içerisinde var olmaları bizim için çok önemli. Bu amaçla hayata geçireceğimiz kreş projesi ile kadınlarımız da rahat bir nefes almış olacak. Kısacası toplumun her kesimi ‘İYİ’ olacak” dedi.   İYİ Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Mustafa Lemi Aytekin ilçede bir hizmet rüzgarı eseceğinin altını çizerek hayat geçireceği projelerin büyük bir özveriyle hazırlandığını ve Karesi’de yaşayan tüm insanların rahat bir nefes alacağını ifade ederek ‘KARESİ İYİ OLACAK’ dedi.
AYTEKİN; “BİZ HİZMETE TALİBİZ, KARESİ İYİ OLACAK”

İYİ Parti Karesi İlçe Başkanı Mustafa Lemi Aytekin seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.

 

AYTEKİN’DEN KÖYLÜYE BÜTÜNLÜKÇÜ DESTEK

Balıkesir’de ismi ilk açıklanan belediye başkan adaylarından olan Mustafa Lemi Aytekin seçim çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor. Aytekin yerel seçimlere sayılı günler kala Karesi’yi karış karış gezerek vatandaşlardan destek istiyor. Aday Aytekin’in Karesi’ye yönelik projeleri arasında tarım alanında yapacağı faaliyetler dikkat çekiyor. Mustafa Lemi Aytekin, “Daha güzel, daha yaşanılır ve daha ‘İYİ’ bir Karesi için hizmet etmeye talibim. Şehrimiz bir zamanlar Türkiye’yi doyuran il olarak adlandırılırken bu gün üretici köylümüzün hak etiğini alamadığını görüyoruz. Bu anlamda göreve geldiğimiz taktirde çiftçimizi destekleyecek ve ilçemizi tarımsal üretimde önemli bir noktaya taşıyacağız. Hayata geçireceğimiz projeler sadece çiftçiye bir takım ayni desteklerden ibaret değil. Çiftçilerimize tohum desteğinin yanı örneğin; çiftçimize damlama sulama, gezici toprak analizi, aşı ve veterinerlik hizmeti gibi desteklerle hem köylümüzün girdi maliyetlerini azaltacak hem de ürettiklerin üründen aldıkları verimi yükselteceğiz. Bizim projelerimiz tek yönlü değil. Bütünlükçü bir bakış açısıyla ilçemizi yönetmeye talibiz” ifadelerine yer verdi.

“TOPLUMUN HER KESİMİ ‘İYİ’ OLACAK”

Mustafa Lemi Aytekin, ilçenin her alanında hayat geçireceği projelerle Karesi’nin rahat bir nefes alacağının altını çizdi. Aytekin, “Karesi’de genç, yaşlı, kadın, erkek her kesimin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunlara dair kapsamlı ve kalıcı çözüm üreteceğiz. İlçedeki sosyal kültürel alanların sayısını arttıracak çalışmaları hayat geçireceğiz. İlçemizde açacağımız belediye kütüphanesi ile gençlerimiz rahat bir nefes alacak. Diğer yandan çeşitli burslarla gençlerimizin eğitimine katkı sunacağız ve başarılı öğrencilerin önünü açmış olacağız. Açacağımız fuar ve konser alanı, belediye kent tiyatrosu ile birlikte gençlerimiz rahat bir nefes alacak. Diğer yandan kadınlarımız da unutmadık. Onların hem üretime katılmaları hem de sosyal hayatın içerisinde var olmaları bizim için çok önemli. Bu amaçla hayata geçireceğimiz kreş projesi ile kadınlarımız da rahat bir nefes almış olacak. Kısacası toplumun her kesimi ‘İYİ’ olacak” dedi.

 

İYİ Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Mustafa Lemi Aytekin ilçede bir hizmet rüzgarı eseceğinin altını çizerek hayat geçireceği projelerin büyük bir özveriyle hazırlandığını ve Karesi’de yaşayan tüm insanların rahat bir nefes alacağını ifade ederek ‘KARESİ İYİ OLACAK’ dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.