Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Arıcan kırsalda seçim çalışmalarına devam ediyor

DİĞER 28.02.2024 - 14:43, Güncelleme: 28.02.2024 - 14:43
 

Arıcan kırsalda seçim çalışmalarına devam ediyor

Arıcan kırsalda seçim çalışmalarına devam ediyor
Balıkesir'de Altıeylül Belediye Başkanlığı için adaylığının açıklanmasıyla vatandaşlarla buluşan Hakan Afşin Arıcan merkez çalışmalarından sonra kırsala indi. Altıeylül Belediye Başkan adayı Arıcan seçim çalışmalarına kırsal mahallerde devam ediyor. Kırsal mahalle gezilerine başlayan İYİ Partili Başkan adayı Hakan Afşin Arıcan Köseler ve Yakupköy'den sonra Karamanköy ve Köylüköyü mahallelerini ziyaret etti. Arıcan, doğrudan seçmene dokunan, onların dilek, istek ve eleştirilerine samimiyetle cevap veren, projelerini net bir şekilde ifade eden farklı üslubuyla öne çıkıyor.
Arıcan kırsalda seçim çalışmalarına devam ediyor

Balıkesir'de Altıeylül Belediye Başkanlığı için adaylığının açıklanmasıyla vatandaşlarla buluşan Hakan Afşin Arıcan merkez çalışmalarından sonra kırsala indi.
Altıeylül Belediye Başkan adayı Arıcan seçim çalışmalarına kırsal mahallerde devam ediyor. Kırsal mahalle gezilerine başlayan İYİ Partili Başkan adayı Hakan Afşin Arıcan Köseler ve Yakupköy'den sonra Karamanköy ve Köylüköyü mahallelerini ziyaret etti. Arıcan, doğrudan seçmene dokunan, onların dilek, istek ve eleştirilerine samimiyetle cevap veren, projelerini net bir şekilde ifade eden farklı üslubuyla öne çıkıyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.