Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AMAN KİMSE DUYMASIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE FETÖ OPERASYONU 1 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

GÜNDEM 04.01.2024 - 19:38, Güncelleme: 04.01.2024 - 19:38
 

AMAN KİMSE DUYMASIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE FETÖ OPERASYONU 1 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

AMAN KİMSE DUYMASIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE FETÖ OPERASYONU 1 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
AMAN KİMSE DUYMASIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE FETÖ OPERASYONU  1 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ   Tüm ülke genlinde olduğu gibi Balıkesir’de de sık sık FETÖ operasyonları yapılıyor. Bundan 15 gün önceydi galiba Balıkesir’de yine FETÖ operasyonu yapıldı. Bazı kişiler yakalandı. Bu yakalanan kişilerden biri Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan bir şahıstı. Kendisi masa başında iken operasyon yapılarak alındı. Buraya kadar her şey normal. Şahıs FETÖ cüdür veya değildir onun kararını biz vermiyoruz adalet veriyor. Ama bu olayda ilginç bir şeyler var. Çünkü, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde sözleşmeli personel olarak işe alınan bu memurun güvenlik soruşturmasından geçerek komisyon kararı ile İl Milli Eğitimde göreve başlaması, çalışması ve sonrasında tutuklanarak cezaevine gitmesi ortalığı karıştırdı. Ortalığı karıştırmasının nedeni ise sicilinde daha önceden FETÖ cü olduğu ile ilgili bilgi olduğu iddia ediliyor.   Aradan biraz zaman geçinde, tutuklanıp cezaevine gönderilen personelin hangi suçtan dolayı tutuklandığı ile ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Tutuklanma nedeni FETÖ üyesi olmakmış. Ama işin en ilginç kısmı bu şahsın güvenlik soruşmasında FETÖ üyesi olduğu yazıyor mu, yoksa yazmıyor mu? kısmı.  Eğer FETÖ üyesi diye yazıyor ise sözleşmeli personel olarak işe alım komisyonun hangi üyelerinin imzası ile işe alındı ve göreve başladı? Komisyonda imza yetkisi olan ve imza atan yetkili makam sahipleri kimler? Bu şahsa referans olan birileri var mı? Göreve başlamasını uygun gören komisyon üyeleri kimlerdi? Bu komisyona başkanlık yapan kimdi? SGK dökümünde görülen bilgi ve belgeleri kimler neden GÖREMEDİ? Eğer FETÖ üyesi yazmıyordu ise ve sonradan tespit edildi ise komisyon üyelerinin bir ihmali yok demektir. İl Milli Eğitim Müdürü sayın hocam Ali TATLI senin gözünden bu nasıl kaçtı? Ben sizi bu konularda dikkatli biri diye biliyorum.   MİLLİ EĞİTİME SIZMIŞ! Elini kolunu sallayarak nasıl girip çıkmış…, “Tarih, utanmaz bir sırnaşıktır, bugünün içine sızmak için fırsat kollar ve hatta geleceği bile hesap eder. Fitnecidir, ikna edicidir. Unutturur ve aynı şeyleri tekrar tekrar yaşatır.” İl Milli Eğitim Müdürlüğünün güvenlik kulübesinin yanından geçtiği gibi komisyonun güvenlik soruşturmasından da geçmiş! Peki neden ve kimin veya kimlerin gözünden kaçtı? Adam Milli Eğitime sızmış desek yalan olmaz. İlginç bir nokta daha belirtelim. FETÖ den dolayı tutuklanan şahıs hala açığa alınmamış…anlamak bazen mümkün olmuyor derler ya bizde o durumdayız. Güvenlik soruşturmasında sıkıntı var deniliyor, adli makam sıkıntı var diyor ama komisyon OK verip işe alıyor. Neden? Ve neden açığa alınmıyor? Sayın valim, konu hakkında size bilgi geçildi mi yoksa saklandı mı bilmiyoruz.  Ama gerekli dökümanları İl Milli Eğitim’den isteyeceğinizden şüphemiz yok.    
AMAN KİMSE DUYMASIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE FETÖ OPERASYONU 1 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

AMAN KİMSE DUYMASIN

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE FETÖ OPERASYONU  1 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Tüm ülke genlinde olduğu gibi Balıkesir’de de sık sık FETÖ operasyonları yapılıyor. Bundan 15 gün önceydi galiba Balıkesir’de yine FETÖ operasyonu yapıldı. Bazı kişiler yakalandı. Bu yakalanan kişilerden biri Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan bir şahıstı. Kendisi masa başında iken operasyon yapılarak alındı.

Buraya kadar her şey normal. Şahıs FETÖ cüdür veya değildir onun kararını biz vermiyoruz adalet veriyor. Ama bu olayda ilginç bir şeyler var. Çünkü, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde sözleşmeli personel olarak işe alınan bu memurun güvenlik soruşturmasından geçerek komisyon kararı ile İl Milli Eğitimde göreve başlaması, çalışması ve sonrasında tutuklanarak cezaevine gitmesi ortalığı karıştırdı. Ortalığı karıştırmasının nedeni ise sicilinde daha önceden FETÖ cü olduğu ile ilgili bilgi olduğu iddia ediliyor.

 

Aradan biraz zaman geçinde, tutuklanıp cezaevine gönderilen personelin hangi suçtan dolayı tutuklandığı ile ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Tutuklanma nedeni FETÖ üyesi olmakmış. Ama işin en ilginç kısmı bu şahsın güvenlik soruşmasında FETÖ üyesi olduğu yazıyor mu, yoksa yazmıyor mu? kısmı.  Eğer FETÖ üyesi diye yazıyor ise sözleşmeli personel olarak işe alım komisyonun hangi üyelerinin imzası ile işe alındı ve göreve başladı? Komisyonda imza yetkisi olan ve imza atan yetkili makam sahipleri kimler? Bu şahsa referans olan birileri var mı?

Göreve başlamasını uygun gören komisyon üyeleri kimlerdi? Bu komisyona başkanlık yapan kimdi? SGK dökümünde görülen bilgi ve belgeleri kimler neden GÖREMEDİ?

Eğer FETÖ üyesi yazmıyordu ise ve sonradan tespit edildi ise komisyon üyelerinin bir ihmali yok demektir.

İl Milli Eğitim Müdürü sayın hocam Ali TATLI senin gözünden bu nasıl kaçtı? Ben sizi bu konularda dikkatli biri diye biliyorum.

 

MİLLİ EĞİTİME SIZMIŞ!

Elini kolunu sallayarak nasıl girip çıkmış…, “Tarih, utanmaz bir sırnaşıktır, bugünün içine sızmak için fırsat kollar ve hatta geleceği bile hesap eder. Fitnecidir, ikna edicidir. Unutturur ve aynı şeyleri tekrar tekrar yaşatır.”

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün güvenlik kulübesinin yanından geçtiği gibi komisyonun güvenlik soruşturmasından da geçmiş! Peki neden ve kimin veya kimlerin gözünden kaçtı? Adam Milli Eğitime sızmış desek yalan olmaz.

İlginç bir nokta daha belirtelim. FETÖ den dolayı tutuklanan şahıs hala açığa alınmamış…anlamak bazen mümkün olmuyor derler ya bizde o durumdayız. Güvenlik soruşturmasında sıkıntı var deniliyor, adli makam sıkıntı var diyor ama komisyon OK verip işe alıyor. Neden? Ve neden açığa alınmıyor?

Sayın valim, konu hakkında size bilgi geçildi mi yoksa saklandı mı bilmiyoruz.  Ama gerekli dökümanları İl Milli Eğitim’den isteyeceğinizden şüphemiz yok.

 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.