Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AHMET AKIN ESKİŞEHİRDE!

SİYASET 08.09.2022 - 17:13, Güncelleme: 08.09.2022 - 17:13
 

AHMET AKIN ESKİŞEHİRDE!

Eskişehir’e ziyaretlerine başlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Ahmet Akın gün içerisinde CHP parti üyeleriyle de bir araya geldi.
Milletvekili Ahmet Akın, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamasında, “Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Prof.Dr.Yılmaz Büyükerşen'i, Milletvekilimiz Utku Çakırözer ve Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç ile birlikte ziyaret ettik. Daha sonra Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Entegre Katı Atık Bertaraf ve Enerji Üretim Tesisi ve Belediye Park ve Bahçeler Tesisini dolaştık.” dedi.   CHP Parti Üyeleriyle Bir Arada!   CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamasında, “Milletvekili arkadaşım Utku Çakırözer ve Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt ile birlikte, CHP Eskişehir İl Başkanımız Recep Taşel, İl Yöneticilerimiz, İlçe Başkanlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve partililerimizle bir araya geldik.” dedi.
Eskişehir’e ziyaretlerine başlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Ahmet Akın gün içerisinde CHP parti üyeleriyle de bir araya geldi.

Milletvekili Ahmet Akın, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamasında, “ Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Prof.Dr.Yılmaz Büyükerşen'i, Milletvekilimiz Utku Çakırözer ve Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç ile birlikte ziyaret ettik. Daha sonra Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Entegre Katı Atık Bertaraf ve Enerji Üretim Tesisi ve Belediye Park ve Bahçeler Tesisini dolaştık.” dedi.

 

CHP Parti Üyeleriyle Bir Arada!

 

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamasında, “ Milletvekili arkadaşım Utku Çakırözer ve Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt ile birlikte, CHP Eskişehir İl Başkanımız Recep Taşel, İl Yöneticilerimiz, İlçe Başkanlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve partililerimizle bir araya geldik.” dedi.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.