Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

6. kattan düşen 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti

ASAYİŞ 11.08.2023 - 13:56, Güncelleme: 11.08.2023 - 13:56
 

6. kattan düşen 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde 7 katlı binanın 6. katından beton zemine düşen 19 yaşındaki genç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, Fatih Mahallesi 4. Sokak üzerinde bulunan 7 katlı binanın 6. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Üveys Akgün (19) arkadaşı E.E. ile yemek yedikten sonra balkona yöneldi. Akgün, balkondan bir anda beton zemine düştü. Üveys’i fark eden arkadaşı 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar verdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Üveys, sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada doktorlarının tüm müdahalelerine rağmen genç, hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri, dairede ve etrafında incelemelerde bulundu. Üveys’in arkadaşı E.E. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde 7 katlı binanın 6. katından beton zemine düşen 19 yaşındaki genç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Fatih Mahallesi 4. Sokak üzerinde bulunan 7 katlı binanın 6. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Üveys Akgün (19) arkadaşı E.E. ile yemek yedikten sonra balkona yöneldi. Akgün, balkondan bir anda beton zemine düştü. Üveys’i fark eden arkadaşı 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar verdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Üveys, sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada doktorlarının tüm müdahalelerine rağmen genç, hayatını kaybetti.
Olay yeri inceleme ekipleri, dairede ve etrafında incelemelerde bulundu. Üveys’in arkadaşı E.E. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.