Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

5 ayda 33 milyon TL'lik iş aldı

SİYASET 12.06.2022 - 16:05, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

5 ayda 33 milyon TL'lik iş aldı

Hamza Balkaya’nın ortağı olduğu şirket, Balıkesir Belediyesi’nden ikinci ihaleyi aldı. Son aldığı ihalenin bedeli 24 milyon TL.
Balıkesir Büyükşehir ile ilgili iddiaların sonu gelmiyor. Festivaller, konserler, doğrudan teminler vb. derken son olarak “Bütas Asfalt Nakliyat” isimli şirket, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden 24 milyon 789 bin TL’lik ihale aldı. İhalenin sahibinin AK Partili olması adrese teslim ihale iddiasını çıkardı. BAŞKA TEKLİF VEREN OLMADI Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 10 Mayıs 2022 de “Yol Yapım Bakım ve Onarım Çalışmalarında Kullanılmak Üzere Bitüm Alımı” başlığıyla bir ihale açtı. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nca ‘açık’ usulle düzenlenen ihalede yaklaşık maliyet 24 milyon 789 bin TL olarak belirlendi. İhaleyi, 23 milyon 760 bin TL ile tek geçerli teklifi veren ‘Bütas Asfalt Nakliyat’ adlı şirket kazandı. Şirket, 28 Şubat 2022 tarihinde de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ihalesini almıştı. O ihalenin bedeli 9 milyon 620 bin TL idi. O tarihte şirket sadece 40 günlüktü ama işi kaptı. Şirketin ortaklarından biri İstanbul Arnavutköy Belediye Meclisi Üyesi Hamza Balkaya. Şirket Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde yer alan bilgilere göre, 17 Ocak 2022 tarihinde kuruldu.  Ortaklarından birinin Ak Partili olması nedeni çeşitli iddialar konuşulsa da ve şirket 5 aylık olsa da ihaleleri üst üste aldı. Balıkesir Büyükşehirden 5 ayda 35 milyonun üzerinde ihale aldı. Adrese teslim iddiası bu olsa gerek. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Gökhan MİT bu iddialar ile ilgili bir şey söylemek ister mi bilinmez. Bu ihaleyi keyfine göre veremeyeceği kesin. Çünkü rakam yüksek. Yücel YILMAZ zaten bir şey söylemez.
Hamza Balkaya’nın ortağı olduğu şirket, Balıkesir Belediyesi’nden ikinci ihaleyi aldı. Son aldığı ihalenin bedeli 24 milyon TL.

Balıkesir Büyükşehir ile ilgili iddiaların sonu gelmiyor. Festivaller, konserler, doğrudan teminler vb. derken son olarak “Bütas Asfalt Nakliyat” isimli şirket, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden 24 milyon 789 bin TL’lik ihale aldı. İhalenin sahibinin AK Partili olması adrese teslim ihale iddiasını çıkardı.

BAŞKA TEKLİF VEREN OLMADI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 10 Mayıs 2022 de “Yol Yapım Bakım ve Onarım Çalışmalarında Kullanılmak Üzere Bitüm Alımı” başlığıyla bir ihale açtı. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nca ‘açık’ usulle düzenlenen ihalede yaklaşık maliyet 24 milyon 789 bin TL olarak belirlendi. İhaleyi, 23 milyon 760 bin TL ile tek geçerli teklifi veren ‘Bütas Asfalt Nakliyat’ adlı şirket kazandı. Şirket, 28 Şubat 2022 tarihinde de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ihalesini almıştı. O ihalenin bedeli 9 milyon 620 bin TL idi. O tarihte şirket sadece 40 günlüktü ama işi kaptı.

Şirketin ortaklarından biri İstanbul Arnavutköy Belediye Meclisi Üyesi Hamza Balkaya. Şirket Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde yer alan bilgilere göre, 17 Ocak 2022 tarihinde kuruldu.  Ortaklarından birinin Ak Partili olması nedeni çeşitli iddialar konuşulsa da ve şirket 5 aylık olsa da ihaleleri üst üste aldı. Balıkesir Büyükşehirden 5 ayda 35 milyonun üzerinde ihale aldı. Adrese teslim iddiası bu olsa gerek.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Gökhan MİT bu iddialar ile ilgili bir şey söylemek ister mi bilinmez. Bu ihaleyi keyfine göre veremeyeceği kesin. Çünkü rakam yüksek. Yücel YILMAZ zaten bir şey söylemez.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.