Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

33 Yıl Cezası Olan Firari Edremit Polisine Yakalandı

ASAYİŞ 14.11.2023 - 20:43, Güncelleme: 14.11.2023 - 20:43
 

33 Yıl Cezası Olan Firari Edremit Polisine Yakalandı

33 yıl cezası olan firari Edremit polisine yakalandı
 Balıkesir'in Edremit ilçesinde polis, cezaevi firarisini operasyonla yakaladı.      Edinilen bilgiye göre, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelinde aranan şahıslara yönelik yapmış oldukları çalışmada, ‘kasten öldürme ve hırsızlık’ suçundan aranması olduğu ve cezaevinden firar ettiği bilgisi edinilen Yüksel Savul (33) isimli kişinin, Burhaniye ve Edremit İlamat Bürosu tarafından arandığı, iki olaydan da toplamda 33 yıl 130 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezasının olduğu belirlendi. Yakalanan şahıs, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. 
33 yıl cezası olan firari Edremit polisine yakalandı

 Balıkesir'in Edremit ilçesinde polis, cezaevi firarisini operasyonla yakaladı.   
  Edinilen bilgiye göre, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelinde aranan şahıslara yönelik yapmış oldukları çalışmada, ‘kasten öldürme ve hırsızlık’ suçundan aranması olduğu ve cezaevinden firar ettiği bilgisi edinilen Yüksel Savul (33) isimli kişinin, Burhaniye ve Edremit İlamat Bürosu tarafından arandığı, iki olaydan da toplamda 33 yıl 130 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezasının olduğu belirlendi. Yakalanan şahıs, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.