Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yeşilçam Şarkıları eğitim için seslendirildi

DİĞER 10.02.2024 - 15:34, Güncelleme: 10.02.2024 - 15:34
 

Yeşilçam Şarkıları eğitim için seslendirildi

Yeşilçam Şarkıları eğitim için seslendirildi
Balıkesir Türk Müziği Korosu'nun 'Okutan Balıkesir' Projesi kapsamında Türk Eğitim Vakfı işbirliği ile gerçekleştirdiği konserde, Yeşilçam şarkıları nostalji rüzgarı estirdi. Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde; Türk Eğitim Vakfı'na yaptıkları bağışlarla eğitime önemli katkılar sağlayan Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Safiye Ayla ve Ferdi Özbeğen gibi sanatçıların şarkıları da seslendirildi. Sanatseverlerin geçmişe yolculuk yaptığı konserde şarkılarla birlikte yapılan, Türk filmlerinin hafızalara kazınan sahnelerinin gösterimleri ilgiyle izlendi. Izleyicilerin de eşlik ettiği şarkılar coşkuyla alkışlanırken, konserin sunumunu gerçekleştiren Prof. Dr. Oktay Keskin'in okuduğu şiirler duygulu anlar yaşattı. Sanat Yönetmeni Koro Şefi Atik Sahil'in izleyicileri de interaktif bir şekilde dahil ettiği konser ayakta alkışlandı. Türk Eğitim Vakfı Balıkesir Şube Başkanı Jale Bayraktar, 'Okutan Balıkesir' projesi kapsamında gerçekleştirilen konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Konsere Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Birol Şahin, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı, Türk Eğitim Vakfı Balıkesir Şube Başkanı Jale Bayraktar, Balıkesir Musiki Derneği Onursal Başkanı Levent Tellioğlu, Balıkesir Musiki Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nilgül Bulca ve çok sayıda sanatsever katıldı.
Yeşilçam Şarkıları eğitim için seslendirildi

Balıkesir Türk Müziği Korosu'nun 'Okutan Balıkesir' Projesi kapsamında Türk Eğitim Vakfı işbirliği ile gerçekleştirdiği konserde, Yeşilçam şarkıları nostalji rüzgarı estirdi.
Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde; Türk Eğitim Vakfı'na yaptıkları bağışlarla eğitime önemli katkılar sağlayan Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Safiye Ayla ve Ferdi Özbeğen gibi sanatçıların şarkıları da seslendirildi.
Sanatseverlerin geçmişe yolculuk yaptığı konserde şarkılarla birlikte yapılan, Türk filmlerinin hafızalara kazınan sahnelerinin gösterimleri ilgiyle izlendi. Izleyicilerin de eşlik ettiği şarkılar coşkuyla alkışlanırken, konserin sunumunu gerçekleştiren Prof. Dr. Oktay Keskin'in okuduğu şiirler duygulu anlar yaşattı. Sanat Yönetmeni Koro Şefi Atik Sahil'in izleyicileri de interaktif bir şekilde dahil ettiği konser ayakta alkışlandı.
Türk Eğitim Vakfı Balıkesir Şube Başkanı Jale Bayraktar, 'Okutan Balıkesir' projesi kapsamında gerçekleştirilen konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Konsere Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Birol Şahin, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı, Türk Eğitim Vakfı Balıkesir Şube Başkanı Jale Bayraktar, Balıkesir Musiki Derneği Onursal Başkanı Levent Tellioğlu, Balıkesir Musiki Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nilgül Bulca ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.