Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Umreciler Koca Seyit Havalimanı’ndan uğurlandı

DİĞER 04.02.2024 - 14:25, Güncelleme: 04.02.2024 - 14:25
 

Umreciler Koca Seyit Havalimanı’ndan uğurlandı

Umreciler Koca Seyit Havalimanı’ndan uğurlandı
Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Koca Seyit Havalimanı’ndan 177 umreci uğurlandı. Dış Hatlar Giden Yolcu Terminali’ne gelen 177 kişiden oluşan kafile, bilet ve bagaj işlemlerini tamamladıktan sonra dualar edip, yakınlarıyla vedalaşıp uçağa bindi. Uçak Edremit’ten direk olarak Cidde Havalimanına uçuş gerçekleştirdi. Umre ziyaretini organize eden tur firmasının yöneticisi Eyüp Patır ise dönüşlerini 20 gün sonra Medine’den Edremit’e doğrudan uçuşla gerçekleştireceklerini aktardı. Patır, "Bu seferki uçağımızda 177 yolcumuz var. İşlemlerimizin ardında uçağa geçerek yolculuğumuza başlayacağız.” dedi.
Umreciler Koca Seyit Havalimanı’ndan uğurlandı

Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Koca Seyit Havalimanı’ndan 177 umreci uğurlandı.
Dış Hatlar Giden Yolcu Terminali’ne gelen 177 kişiden oluşan kafile, bilet ve bagaj işlemlerini tamamladıktan sonra dualar edip, yakınlarıyla vedalaşıp uçağa bindi. Uçak Edremit’ten direk olarak Cidde Havalimanına uçuş gerçekleştirdi.
Umre ziyaretini organize eden tur firmasının yöneticisi Eyüp Patır ise dönüşlerini 20 gün sonra Medine’den Edremit’e doğrudan uçuşla gerçekleştireceklerini aktardı. Patır, "Bu seferki uçağımızda 177 yolcumuz var. İşlemlerimizin ardında uçağa geçerek yolculuğumuza başlayacağız.” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.