Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TFF 3. Lig: Balıkesirspor: 2 - Nevşehir Belediyespor: 0

SPOR 04.02.2024 - 20:56, Güncelleme: 04.02.2024 - 20:56
 

TFF 3. Lig: Balıkesirspor: 2 - Nevşehir Belediyespor: 0

TFF 3. Lig: Balıkesirspor: 2 - Nevşehir Belediyespor: 0
TFF 3. Lig 18. hafta karşılaşmasında Balıkesirspor evinde karşılaştığı Nevşehir Belediyespor’u 2-0’lık skor ile mağlup etti. Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol çıkmadı ve 0-0 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarının 67. dakikasında Bertuğ Bayar’ın golüyle Balıkesirspor, 1-0 öne geçti. Maçın 79. dakikasında Göksu Mutlu’nun golüyle ev sahibi ekip skoru 2-0'a getirdi. Geri kalan sürede gol sesi çıkmadı ve Balıkesirspor evinde Nevşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.
TFF 3. Lig: Balıkesirspor: 2 - Nevşehir Belediyespor: 0

TFF 3. Lig 18. hafta karşılaşmasında Balıkesir spor evinde karşılaştığı Nevşehir Belediyespor’u 2-0’lık skor ile mağlup etti.
Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol çıkmadı ve 0-0 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarının 67. dakikasında Bertuğ Bayar’ın golüyle Balıkesirspor, 1-0 öne geçti. Maçın 79. dakikasında Göksu Mutlu’nun golüyle ev sahibi ekip skoru 2-0'a getirdi. Geri kalan sürede gol sesi çıkmadı ve Balıkesir spor evinde Nevşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.