Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tek teker ilerleyerek hayatlarını hiçe saydılar

ASAYİŞ 26.08.2023 - 11:51, Güncelleme: 26.08.2023 - 11:51
 

Tek teker ilerleyerek hayatlarını hiçe saydılar

Motosikletli trafik magandaları kamerada
 Şişli’de motosikletin ön tekerleğini kaldırarak trafikte seyreden sürücüler tehlike saçtı. Trafiği tehlikeye sokan o anları başka bir sürücü cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Şişli Bomonti-Dolmabahçe Tüneli ve Piyalepaşa Bulvarı’nda motosikletlilerin yaptığı hareketler adeta pes dedirtti. Sürücüler motosikletin önünü yükseğe kaldırarak tek tekerlek gösterisi yaptı. Gençlerin güvenlik önlemlerini hiçe sayarak diğer sürücülerin de hayatını tehlikeye atması dikkatlerden kaçmadı. Motosikletin önünü kaldırarak metrelerce ilerleyen sürücüleri başka bir motosikletli arkadaşı cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı.
Motosikletli trafik magandaları kamerada

 Şişli’de motosikletin ön tekerleğini kaldırarak trafikte seyreden sürücüler tehlike saçtı. Trafiği tehlikeye sokan o anları başka bir sürücü cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
Şişli Bomonti-Dolmabahçe Tüneli ve Piyalepaşa Bulvarı’nda motosikletlilerin yaptığı hareketler adeta pes dedirtti. Sürücüler motosikletin önünü yükseğe kaldırarak tek tekerlek gösterisi yaptı. Gençlerin güvenlik önlemlerini hiçe sayarak diğer sürücülerin de hayatını tehlikeye atması dikkatlerden kaçmadı. Motosikletin önünü kaldırarak metrelerce ilerleyen sürücüleri başka bir motosikletli arkadaşı cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.