Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sındırgı’da gezici sandıkta oy kullanma işlemi tamamlandı

DİĞER 31.03.2024 - 12:56, Güncelleme: 31.03.2024 - 12:56
 

Sındırgı’da gezici sandıkta oy kullanma işlemi tamamlandı

Sındırgı’da gezici sandıkta oy kullanma işlemi tamamlandı
Türkiye genelinde olduğu gibi Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde kurulan 123 sandıkta, 29 bin 473 seçmenin oy kullanması bekleniyor. İlçe genelinde okullarda oy kullanma işlemi devam ederken, 8801 nolu gezici sandıkta ise oy kullanma işlemi tamamlandı. 8 seçmenin bulunduğu gezici sandıkta 6’si kurul üyesi 7’si vatandaş olmak üzere 13 kişi oy kullandı, 1 kişi vefat ettiği için oy kullanamadı. Görme engelli vatandaşlar için hazırlanan özel şablon kullanıldı. Hasta olan eşi gelen gezici sandığın büyük kolaylık olduğunu belirten Saime Kafalı “ Evimize kadar geldi. Hizmeti yaptı. Çok güzel. Devletimizden milletimizden Allah razı olsun” dedi.
Sındırgı’da gezici sandıkta oy kullanma işlemi tamamlandı

Türkiye genelinde olduğu gibi Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde kurulan 123 sandıkta, 29 bin 473 seçmenin oy kullanması bekleniyor. İlçe genelinde okullarda oy kullanma işlemi devam ederken, 8801 nolu gezici sandıkta ise oy kullanma işlemi tamamlandı.
8 seçmenin bulunduğu gezici sandıkta 6’si kurul üyesi 7’si vatandaş olmak üzere 13 kişi oy kullandı, 1 kişi vefat ettiği için oy kullanamadı. Görme engelli vatandaşlar için hazırlanan özel şablon kullanıldı.
Hasta olan eşi gelen gezici sandığın büyük kolaylık olduğunu belirten Saime Kafalı “ Evimize kadar geldi. Hizmeti yaptı. Çok güzel. Devletimizden milletimizden Allah razı olsun” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.