Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SEHVEN PROJE OKULUNA MÜDÜR OLMUŞ!

DİĞER 07.03.2024 - 17:58, Güncelleme: 07.03.2024 - 17:58
 

SEHVEN PROJE OKULUNA MÜDÜR OLMUŞ!

SEHVEN PROJE OKULUNA MÜDÜR OLMUŞ!
SEHVEN MÜDÜRLÜK İLE İLGİLİ USULSÜZLÜK TESPİT EDİLİNCE BAŞKA BİR OKULA MÜDÜR YARDIMCISI OLMUŞ! SONRA TEKRAR GÖREVDEN ALINDIĞI AYNI OKULA MÜDÜR OLMUŞ! GÖREVE DEVAM.     Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürü N.A.Ç bu kuruma nasıl hangi yıl atandı?    Atama şartları tutmamasına rağmen atama nasıl yapıldı?   Müfettiş raporu ile durumu tespit edilince ataması iptal edilip başka okula  müdür yardımcılığına nasıl sessizce döndürüldü?    Sonrasında tekrar aynı okula müdür olarak nasıl döndü?  Tüm bu işlemlerin sorumlularına inceleme-soruşturma açıldı mı?  Atamada sorumluluğu bulunanlara görevi kötüye kullanmadan neden işlem yapılmadı?   SUÇ VAR, TESPİT VAR, SORUMLULUĞU BULUNANLAR VAR,  İŞLEM YAPMAYAN KAMU GÖREVLİLERİ VAR ...                 "Geçmişte bir şey olur, gölgesi bugüne düşer."                                                                                      Karesi İlçe Milli Eğitim Bu İşi İyi Yapıyor?        Karesi ilçesinde inceleme-soruşturmalar hız kesmiyor. İnceleme-soruşturmaları Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişleri yapıyor, raporlarını hazırlıyorlar tebligatları Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapıyor. Sonuç okul müdürü görevden alınıyor, okul müdür yardımcısı görevden alınıyor. Sonra sıradaki okulun dosyası geliyor. İşlem yine aynı, müdür görevden alınıyor, müdür başyardımcısı görevden alınıyor, müdür yardımcısı görevden alınıyor. Sıradaki okul bekleniyor. Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde işler tıkır tıkır yürüyor.                                KARESİ İLÇESİNDE OKUL YÖNETİCİLERİ GÖREVDEN  ALINIYOR?    Karesi ilçesinde okul idarecileri görevden alınmasında Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bir sorumluluğu yok? Eğer Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bir sorumluluğu olsa idi mutlaka inceleme-soruşturma geçirir onlarda görevden alınırdı?    Karesi de okullarda yöneticiler görevden alınsa da Karesi İlçe Milli BAŞARILI  lütfen!    Okul gezmeleri her daim okulların sorunları ile yakından ilgilenen bir yönetim anlayışının denetim raporlarıyla pekiştirilmesi  Karesi  de ki başarının sırrı olsa gerek…  Siz bakmayın etrafta çekemeyenlerin konuşmasına sadece Mart ayında 2 farklı proje okulunda  4 yöneticinin görevden alınma tebligatları yapıldı…       "Çünkü acı, gidenin değil kalanların hikayesidir. Ve hikayeler kalanlara aittir."     Haber: Mustafa GÖKÇE
SEHVEN PROJE OKULUNA MÜDÜR OLMUŞ!

SEHVEN MÜDÜRLÜK İLE İLGİLİ USULSÜZLÜK TESPİT EDİLİNCE BAŞKA BİR OKULA MÜDÜR YARDIMCISI OLMUŞ! SONRA TEKRAR GÖREVDEN ALINDIĞI AYNI OKULA MÜDÜR OLMUŞ! GÖREVE DEVAM.

 

  Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürü N.A.Ç bu kuruma nasıl hangi yıl atandı?

   Atama şartları tutmamasına rağmen atama nasıl yapıldı?

  Müfettiş raporu ile durumu tespit edilince ataması iptal edilip başka okula  müdür yardımcılığına nasıl sessizce döndürüldü? 

  Sonrasında tekrar aynı okula müdür olarak nasıl döndü?

 Tüm bu işlemlerin sorumlularına inceleme-soruşturma açıldı mı?

 Atamada sorumluluğu bulunanlara görevi kötüye kullanmadan neden işlem yapılmadı?

 

SUÇ VAR, TESPİT VAR, SORUMLULUĞU BULUNANLAR VAR,  İŞLEM YAPMAYAN KAMU GÖREVLİLERİ VAR ...

                "Geçmişte bir şey olur, gölgesi bugüne düşer."   

 

                                                                    

           Karesi İlçe Milli Eğitim Bu İşi İyi Yapıyor?

       Karesi ilçesinde inceleme-soruşturmalar hız kesmiyor. İnceleme-soruşturmaları Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişleri yapıyor, raporlarını hazırlıyorlar tebligatları Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapıyor. Sonuç okul müdürü görevden alınıyor, okul müdür yardımcısı görevden alınıyor. Sonra sıradaki okulun dosyası geliyor. İşlem yine aynı, müdür görevden alınıyor, müdür başyardımcısı görevden alınıyor, müdür yardımcısı görevden alınıyor. Sıradaki okul bekleniyor. Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde işler tıkır tıkır yürüyor.

                     

         KARESİ İLÇESİNDE OKUL YÖNETİCİLERİ GÖREVDEN  ALINIYOR?

   Karesi ilçesinde okul idarecileri görevden alınmasında Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bir sorumluluğu yok? Eğer Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bir sorumluluğu olsa idi mutlaka inceleme-soruşturma geçirir onlarda görevden alınırdı?

   Karesi de okullarda yöneticiler görevden alınsa da Karesi İlçe Milli BAŞARILI  lütfen!

   Okul gezmeleri her daim okulların sorunları ile yakından ilgilenen bir yönetim anlayışının denetim raporlarıyla pekiştirilmesi  Karesi  de ki başarının sırrı olsa gerek…  Siz bakmayın etrafta çekemeyenlerin konuşmasına sadece Mart ayında 2 farklı proje okulunda  4 yöneticinin görevden alınma tebligatları yapıldı… 

     "Çünkü acı, gidenin değil kalanların hikayesidir. Ve hikayeler kalanlara aittir."

 

 

Haber: Mustafa GÖKÇE

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.