Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Radar tespit cihazı olan araç yakalandı

ASAYİŞ 14.11.2023 - 15:31, Güncelleme: 14.11.2023 - 15:31
 

Radar tespit cihazı olan araç yakalandı

Radar tespit cihazı olan araç yakalandı
 Balıkesir-Bursa yolunda bulunan uygulama noktasında, bir aracın önünde radar tespit cihazı tespit eden  Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ekipleri araç sürücüsü ve ona yardım eden kişi hakkında işlem yaptı.      Balıkesir Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Balıkesir - Bursa yolu 46'ncı kilometrede bulunan uygulama noktasında bir araç önünde radar tespit cihazı tespit etti. Aracı takibe alan ekipler park halindeki araçta arama yaptı. Araç sürücüsü C.K'nin cihazı sökerek yanında bulunan S.K'ye verdiği ve S.K.'nin de radar tespit cihazını lavobaya sakladığı tespit edildi. Ekipler lavobada buldukları radar tespit cihazının cihaza el koyarken, sürücü C.K. ve delil karartmak suçu işleyen S.K. adli işlemler için polis merkezine götürüldü. 
Radar tespit cihazı olan araç yakalandı

 Balıkesir-Bursa yolunda bulunan uygulama noktasında, bir aracın önünde radar tespit cihazı tespit eden  Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ekipleri araç sürücüsü ve ona yardım eden kişi hakkında işlem yaptı.   
  Balıkesir Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Balıkesir - Bursa yolu 46'ncı kilometrede bulunan uygulama noktasında bir araç önünde radar tespit cihazı tespit etti. Aracı takibe alan ekipler park halindeki araçta arama yaptı. Araç sürücüsü C.K'nin cihazı sökerek yanında bulunan S.K'ye verdiği ve S.K.'nin de radar tespit cihazını lavobaya sakladığı tespit edildi. Ekipler lavobada buldukları radar tespit cihazının cihaza el koyarken, sürücü C.K. ve delil karartmak suçu işleyen S.K. adli işlemler için polis merkezine götürüldü. 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.