Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Motosikletle yaya geçidindeki yayalara çarptı, 2 kişi yaralandı

ASAYİŞ 08.02.2024 - 22:59, Güncelleme: 08.02.2024 - 22:59
 

Motosikletle yaya geçidindeki yayalara çarptı, 2 kişi yaralandı

Motosikletle yaya geçidindeki yayalara çarptı, 2 kişi yaralandı
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosikletin çarptığı 2 yaya yaralandı. Bandırma, İsmet İnönü Caddesi üzerinde trafik kazası meydana geldi. Y.O. idaresindeki 16 DU 741 plakalı motosiklet, cadde üzerinde bulunan yaya geçidi üzerinden karşıdan karşıya geçmek isteyen A.A. ve Ö.A. adlı 2 kadına çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.
Motosikletle yaya geçidindeki yayalara çarptı, 2 kişi yaralandı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosikletin çarptığı 2 yaya yaralandı.
Bandırma, İsmet İnönü Caddesi üzerinde trafik kazası meydana geldi. Y.O. idaresindeki 16 DU 741 plakalı motosiklet, cadde üzerinde bulunan yaya geçidi üzerinden karşıdan karşıya geçmek isteyen A.A. ve Ö.A. adlı 2 kadına çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.