Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Manyas’ta polis vatandaşları iletişim dolandırıcılığına karşı uyardı

ASAYİŞ 03.02.2024 - 03:55, Güncelleme: 03.02.2024 - 03:55
 

Manyas’ta polis vatandaşları iletişim dolandırıcılığına karşı uyardı

Manyas’ta polis vatandaşları iletişim dolandırıcılığına karşı uyardı
Manyas Emniyet Amirliği ekipleri telefonla dolandırıcılık konusunda vatandaşları broşürler dağıtarak uyardı. Manyas Emniyet Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Meydanı'nda açtıkları stantlarda vatandaşlara telefon yoluyla dolandırıcılık konusuna dikkat çekmek için broşürler dağıttı. Savcı, polis, jandarma veya her hangi bir kamu personelinin hiçbir şekilde para veya ziynet eşyası talep etmeyeceğini yenileyen ekipler, vatandaşların bu hususta tedbirli olmasını istedi. Ayrıca ekipler, telefon görüşmeleri esnasında arka plandan gelen telsiz seslerine ve korku, panik amaçlı senaryolara kesinlikle itibar edilmemesini de hatırlattı. Bu arada stantta Kadın Destek Uygulaması (KADES) konusunda da bilgilendirme yapıldı. Bir çok kişi uygulamayı cep telefonuna yükleyerek programa dahil oldu.
Manyas’ta polis vatandaşları iletişim dolandırıcılığına karşı uyardı

Manyas Emniyet Amirliği ekipleri telefonla dolandırıcılık konusunda vatandaşları broşürler dağıtarak uyardı.
Manyas Emniyet Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Meydanı'nda açtıkları stantlarda vatandaşlara telefon yoluyla dolandırıcılık konusuna dikkat çekmek için broşürler dağıttı. Savcı, polis, jandarma veya her hangi bir kamu personelinin hiçbir şekilde para veya ziynet eşyası talep etmeyeceğini yenileyen ekipler, vatandaşların bu hususta tedbirli olmasını istedi. Ayrıca ekipler, telefon görüşmeleri esnasında arka plandan gelen telsiz seslerine ve korku, panik amaçlı senaryolara kesinlikle itibar edilmemesini de hatırlattı.
Bu arada stantta Kadın Destek Uygulaması (KADES) konusunda da bilgilendirme yapıldı. Bir çok kişi uygulamayı cep telefonuna yükleyerek programa dahil oldu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.