Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Köyünün su sorununu çözmek için çalmadık kapı bırakmadı

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2023 - 19:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 13:09
 

Köyünün su sorununu çözmek için çalmadık kapı bırakmadı

Köyünün su sorununu çözmek için çalmadık kapı bırakmadı
Burhaniye ilçesinde, kırsal Sarılar Mahallesinde oturan 77 yaşındaki Altan Bayır, köyünün su sorununu çözmek için çalmadık kapı bırakmadı. Tarlasında bulunan suyu köye vermek istediğini anlatan 5 çocuk babası Bayır, köyde su sıkıntısının büyük olduğunu söyledi.İlçeye 26 kilometre uzaklıktaki kırsal Sarılar Mahallesinde çekilen su sıkıntısı her geçen gün artarken, Altan Bayır adlı vatandaş da arazisindeki suyu köye bağışlamak için çalışma başlattı. Suyu bağışlamak için çalmadık kapı bırakmadığını anlatan Altan Bayır, sağlığında köy için bir hayır yapmak istediğini söyledi. Su sıkıntısının her geçen gün arttığını anlatan Bayır, “Köyümüzde su sıkıntısı hat safhada. Yaz aylarında belediye tankerlerle su taşımak zorunda kalmaktadır. Efekli mevkiindeki tarlamdaki kaynağın şebekeye bağlanmasını istiyorum. Bu su şebekeye 5 metre uzaklıkta bulunmaktadır. Bu su şebekeye bağlandığında sıkıntı bitecektir. Bu suyun şebekeye bağlanması için Kaymakamlığa, Burhaniye Belediyesine ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesine gittim. Ancak bu güne kadar bir sonuç alamadım. Sağlığımda köyüme bir hayır yapmak istiyorum. Su başında kavgalar çıkıyor. Bu suyun şebekeye bağlanması için yetkililerden ilgi bekliyorum” dedi.
Köyünün su sorununu çözmek için çalmadık kapı bırakmadı
Burhaniye ilçesinde, kırsal Sarılar Mahallesinde oturan 77 yaşındaki Altan Bayır, köyünün su sorununu çözmek için çalmadık kapı bırakmadı. Tarlasında bulunan suyu köye vermek istediğini anlatan 5 çocuk babası Bayır, köyde su sıkıntısının büyük olduğunu söyledi.
İlçeye 26 kilometre uzaklıktaki kırsal Sarılar Mahallesinde çekilen su sıkıntısı her geçen gün artarken, Altan Bayır adlı vatandaş da arazisindeki suyu köye bağışlamak için çalışma başlattı. Suyu bağışlamak için çalmadık kapı bırakmadığını anlatan Altan Bayır, sağlığında köy için bir hayır yapmak istediğini söyledi. Su sıkıntısının her geçen gün arttığını anlatan Bayır, “Köyümüzde su sıkıntısı hat safhada. Yaz aylarında belediye tankerlerle su taşımak zorunda kalmaktadır. Efekli mevkiindeki tarlamdaki kaynağın şebekeye bağlanmasını istiyorum. Bu su şebekeye 5 metre uzaklıkta bulunmaktadır. Bu su şebekeye bağlandığında sıkıntı bitecektir. Bu suyun şebekeye bağlanması için Kaymakamlığa, Burhaniye Belediyesine ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesine gittim. Ancak bu güne kadar bir sonuç alamadım. Sağlığımda köyüme bir hayır yapmak istiyorum. Su başında kavgalar çıkıyor. Bu suyun şebekeye bağlanması için yetkililerden ilgi bekliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.