Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOM’dan kaçağa geçit yok

DİĞER 07.02.2024 - 14:42, Güncelleme: 07.02.2024 - 14:42
 

KOM’dan kaçağa geçit yok

KOM’dan kaçağa geçit yok
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri bir araca yönelik gerçekleştirdikleri operasyonda 670 bin boş makaron ele geçirdi. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü KOM birimleri, geçtiğimiz gün gelen bilgi üzerine bir araca operasyon düzenledi. Ekiplerin gerçekleştirdiği operasyonda 670 bin adet boş makaron ele geçirdi. Polis ekipleri operasyonda yakalanan V.D. hakkında ise tahkikat başlattı.
KOM’dan kaçağa geçit yok

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri bir araca yönelik gerçekleştirdikleri operasyonda 670 bin boş makaron ele geçirdi.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü KOM birimleri, geçtiğimiz gün gelen bilgi üzerine bir araca operasyon düzenledi. Ekiplerin gerçekleştirdiği operasyonda 670 bin adet boş makaron ele geçirdi. Polis ekipleri operasyonda yakalanan V.D. hakkında ise tahkikat başlattı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.