Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KİLOLARCA ALTINLA YAKALANDI

DÜNYA 02.02.2023 - 19:12, Güncelleme: 02.02.2023 - 19:12
 

KİLOLARCA ALTINLA YAKALANDI

Balıkesir yine altın vurgunu ile gündemde.
Balıkesir yine altın vurgunu ile gündemde.   Kilolarca altın, ata lira, reşat altın ve çeyrek altın. Balıkesir’den onlarca kuyumcunun dahil olduğu iddia edilen altın olayı ile ilgili herkes birbirini suçluyor iddiası var. Balıkesir’in en meşhur kuyumcularının dahi bu olayın içerisinde olduğu konuşuluyor. Merkez ile birlikte ilçelerde ki kuyumcularında bu şebekenin içerisinde olduğu ve piyasaya altın sattıkları ve çok ciddi para kazanıldığı ve kuyumcuların panik içerisinde oldukları konuşulmakta. Olayın dur ihtarına uymayan bir aracın yakalanması ile ortaya çıktığı yine iddialar arasında. Yakalanan araçta kilolarca altın, ata lira, reşat, çeyrek altın yakalandığı söyleniyor. Yakalanan altınların ayarlarının düşük olduğu ve bu şekilde kilolarca altının piyasaya verildiği belirtiliyor. Yakalanan kişinin ifadesinde Balıkesir’de 12 kuyumcunun bu şekilde alışveriş yaptığı ve piyasaya sürdükleri konuşuluyor.
Balıkesir yine altın vurgunu ile gündemde.

Balıkesir yine altın vurgunu ile gündemde.

 

Kilolarca altın, ata lira, reşat altın ve çeyrek altın. Balıkesir’den onlarca kuyumcunun dahil olduğu iddia edilen altın olayı ile ilgili herkes birbirini suçluyor iddiası var.

Balıkesir’in en meşhur kuyumcularının dahi bu olayın içerisinde olduğu konuşuluyor. Merkez ile birlikte ilçelerde ki kuyumcularında bu şebekenin içerisinde olduğu ve piyasaya altın sattıkları ve çok ciddi para kazanıldığı ve kuyumcuların panik içerisinde oldukları konuşulmakta.

Olayın dur ihtarına uymayan bir aracın yakalanması ile ortaya çıktığı yine iddialar arasında. Yakalanan araçta kilolarca altın, ata lira, reşat, çeyrek altın yakalandığı söyleniyor. Yakalanan altınların ayarlarının düşük olduğu ve bu şekilde kilolarca altının piyasaya verildiği belirtiliyor. Yakalanan kişinin ifadesinde Balıkesir’de 12 kuyumcunun bu şekilde alışveriş yaptığı ve piyasaya sürdükleri konuşuluyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.