Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymakam Memiş, başarılı girişimciyi tebrik etti

EKONOMİ 03.05.2023 - 16:40, Güncelleme: 03.05.2023 - 16:40
 

Kaymakam Memiş, başarılı girişimciyi tebrik etti

Burhaniye ilçesinde, Kaymakam İlyas Memiş, Şahinler Mahallesi’nde faaliyet gösteren Gargalı Meyve Kurutma Fabrikası’nı ziyaret ederken, başarılı girişimciyi tebrik etti.
Kaymakam Memiş, ilçedeki girişimci sayısının artmasını istediklerini söyledi. Kaymakam İlyas Memiş, ilçe merkezine 9 kilometre uzaklıktaki Şahinler Mahallesindeki Kargalı Meyve Kurutma Fabrikasını ziyaret etti. İşletme sahibi İsmail Çancı’dan bilgi alan Kaymakam, ilçedeki girişimci sayısının artmasından mutlu olduklarını söyledi. İşletme sahibi İsmail Çancı’dan meyve kurutma sistemleri hakkında bilgi alan Kaymakam Memiş, “Bölgemizin yöresel tatlarını taşıyan meyve, sebze, mantar ve otları, çağımızın en teknolojik kurutma teknolojisi olan Freeze Dried yöntemi ile işleyen İsmail Çancı’yı kutluyorum. Ürünlerini, ulusal ve uluslararası pazarlara sunan Gargalı Meyve Kurutma Fabrikası yetkililerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. Fabrika ziyaretine, Kaymakam İlyas Memiş’in yanı sıra, İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Osman Taş, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erhan Emre ve Şahinler Mahallesi muhtarı Alibey Karaaslan katıldı.
Burhaniye ilçesinde, Kaymakam İlyas Memiş, Şahinler Mahallesi’nde faaliyet gösteren Gargalı Meyve Kurutma Fabrikası’nı ziyaret ederken, başarılı girişimciyi tebrik etti.

Kaymakam Memiş, ilçedeki girişimci sayısının artmasını istediklerini söyledi.
Kaymakam İlyas Memiş, ilçe merkezine 9 kilometre uzaklıktaki Şahinler Mahallesindeki Kargalı Meyve Kurutma Fabrikasını ziyaret etti. İşletme sahibi İsmail Çancı’dan bilgi alan Kaymakam, ilçedeki girişimci sayısının artmasından mutlu olduklarını söyledi. İşletme sahibi İsmail Çancı’dan meyve kurutma sistemleri hakkında bilgi alan Kaymakam Memiş, “Bölgemizin yöresel tatlarını taşıyan meyve, sebze, mantar ve otları, çağımızın en teknolojik kurutma teknolojisi olan Freeze Dried yöntemi ile işleyen İsmail Çancı’yı kutluyorum. Ürünlerini, ulusal ve uluslararası pazarlara sunan Gargalı Meyve Kurutma Fabrikası yetkililerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. Fabrika ziyaretine, Kaymakam İlyas Memiş’in yanı sıra, İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Osman Taş, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erhan Emre ve Şahinler Mahallesi muhtarı Alibey Karaaslan katıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.