Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARESİ BELEDİYESİNDE MUHATAP BULAMIYORUZ

YAŞAM 30.05.2024 - 20:29, Güncelleme: 30.05.2024 - 20:29
 

KARESİ BELEDİYESİNDE MUHATAP BULAMIYORUZ

KARESİ BELEDİYESİNDE MUHATAP BULAMIYORUZ
KARESİ BELEDİYESİNDE MUHATAP BULAMIYORUZ Karesi Mirzabey Mahallesi muhtarlık azası Hasan KARAMANOGLU mahallesinde sorunlar ve Karesi belediyesinden muhatap bulamadıkları ile bilgiler verdi.   Mirzabey Mahallesi muhtarlık azası Hasan KARAMANOGLU yaptığı açıklamada; “Ben Mirzabey mahallesinin muhtar azasıyım. Biz Karesi belediyesine ihtiyaçlarımız ile ilgili bilgiler verdik, taleplerimizi söyledik, temizlik sıkıntımız olduğunu, yollarda sorun olduğunu söyledik ama çözüm bulamadık. Şikayet edince kenardan topluyorlar sonra yine kayboluyorlar. Bütün mahalle genelinde temizlik sıkıntısı var. Muhtarımızla da sürekli konuyu değerlendiriyoruz ama maalesef çözüm yok. Mahallemizde okulumuz var, okul bölgesi gerçekten elden geçmesi gerekiyor, geliyoruz diyorlar ama yine kimse yok. Talep açıyoruz mesaj geliyor, çağrınız fen işlerine, temizlik işlerine gönderilmiştir diye yine gelen giden yok. Çöp tenekelerimiz kokuyor, ilaçlansın, temizlensin diye yine talepte bulunduk, gelmişler yarım bırakıp gitmişler. Yollarımızda ciddi sorunlar var, onları da aktardık, tamam abi geliyoruz diyorlar ama yine sonuç yok. Bu arada bütün dilekçelerimizi muhtarlık olarak veriyoruz. Hizmet yok. Artık milletin yüzüne bakamaz olduk, mahallemizde vatandaşın yüzüne bakamıyoruz. Biz sadece mahallemiz ile ilgili hizmet istiyoruz, çöpümüz düzenli alınsın, çöp konteynırı ilaçlansın istiyoruz, yolumuz düzgün olsun istiyoruz, çok bir şey istemiyoruz. Ya okulumuzun yanında ateş yakılmış, ateşe oturma banklarını da atmışlar. Yenisi gelmedi. Ben kendime istemiyorum, okul bölgesi orası. Başkanımız sesimizi duysun. Biz kendisine ulaşamıyoruz ama o isterse bizlere rahat rahat ulaşabilir. Gelsin ben tek tek sorunlu yerleri gezdireyim. Sadece hizmet istiyoruz. Mağdur durumdayız.
KARESİ BELEDİYESİNDE MUHATAP BULAMIYORUZ

KARESİ BELEDİYESİNDE MUHATAP BULAMIYORUZ

Karesi Mirzabey Mahallesi muhtarlık azası Hasan KARAMANOGLU mahallesinde sorunlar ve Karesi belediyesinden muhatap bulamadıkları ile bilgiler verdi.

 

Mirzabey Mahallesi muhtarlık azası Hasan KARAMANOGLU yaptığı açıklamada; “Ben Mirzabey mahallesinin muhtar azasıyım. Biz Karesi belediyesine ihtiyaçlarımız ile ilgili bilgiler verdik, taleplerimizi söyledik, temizlik sıkıntımız olduğunu, yollarda sorun olduğunu söyledik ama çözüm bulamadık. Şikayet edince kenardan topluyorlar sonra yine kayboluyorlar. Bütün mahalle genelinde temizlik sıkıntısı var. Muhtarımızla da sürekli konuyu değerlendiriyoruz ama maalesef çözüm yok. Mahallemizde okulumuz var, okul bölgesi gerçekten elden geçmesi gerekiyor, geliyoruz diyorlar ama yine kimse yok. Talep açıyoruz mesaj geliyor, çağrınız fen işlerine, temizlik işlerine gönderilmiştir diye yine gelen giden yok. Çöp tenekelerimiz kokuyor, ilaçlansın, temizlensin diye yine talepte bulunduk, gelmişler yarım bırakıp gitmişler. Yollarımızda ciddi sorunlar var, onları da aktardık, tamam abi geliyoruz diyorlar ama yine sonuç yok.

Bu arada bütün dilekçelerimizi muhtarlık olarak veriyoruz. Hizmet yok. Artık milletin yüzüne bakamaz olduk, mahallemizde vatandaşın yüzüne bakamıyoruz. Biz sadece mahallemiz ile ilgili hizmet istiyoruz, çöpümüz düzenli alınsın, çöp konteynırı ilaçlansın istiyoruz, yolumuz düzgün olsun istiyoruz, çok bir şey istemiyoruz. Ya okulumuzun yanında ateş yakılmış, ateşe oturma banklarını da atmışlar. Yenisi gelmedi. Ben kendime istemiyorum, okul bölgesi orası.

Başkanımız sesimizi duysun. Biz kendisine ulaşamıyoruz ama o isterse bizlere rahat rahat ulaşabilir. Gelsin ben tek tek sorunlu yerleri gezdireyim. Sadece hizmet istiyoruz. Mağdur durumdayız.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.