Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karesi AK Parti'de hedef yüzde 60

DİĞER 07.02.2024 - 14:58, Güncelleme: 07.02.2024 - 14:58
 

Karesi AK Parti'de hedef yüzde 60

Karesi AK Parti'de hedef yüzde 60
AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, parti olarak insan odaklı belediyecilik anlayışı ile Karesi ilçesinde oylarını arttırıp, yüzde 60 ile seçimden zaferle çıkacaklarını söyledi. Yerel seçimler öncesinde değerlendirmede bulunan AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, 31 Mart seçimlerinde Karesi ilçesinde yüzde 60 oy alacaklarını söyledi. Hakan Aka: “AK Parti'nin belediyecilik anlayışı ortada. İnsanların doğumdan ölüme kadar yanlarında olan, insan odaklı bir anlayış içinde yıllarca bu millete hizmet edildi. Şimdi önümüzde yerel seçimler var, bu anlayış aynı şekilde devam edecektir. Bir önceki seçimde yüzde 53 ile kazanmıştık Karesi Belediyesi'ni. Bu seçimde hedefimiz yüzde 60'ın üzerine çıkabilmek. Yüzde 7'lik bir artış öngörüyoruz. Çünkü bizim katılımcı, sosyal, insan odaklı belediyecilik anlayışımızdan insanların memnun olduğunu görüyoruz. Bu dava için herkese çalışmak nasip olmaz. Mesele, bu şerefli davaya nasıl bir imtihan vereceğimizdir” dedi. Seçim günü bin 720 civarında sandık görevlisi ile çalışacaklarını toplamda 2 bin kişi ile sahada olacaklarını ifade eden Başkan Aka, adaylığı açıklanan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan'ın geride kalan sürede canla başla çalıştığını, bu seçimde de vatandaşların ilgi ve alakasının kendi üzerinde olduğunu söyledi. İnsan odaklı belediyecilik konusunda deneyimli olan Dinçer Orkan adının açıklanmasının Karesi de de heyecanı arttırdığını söyledi.
Karesi AK Parti'de hedef yüzde 60

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, parti olarak insan odaklı belediyecilik anlayışı ile Karesi ilçesinde oylarını arttırıp, yüzde 60 ile seçimden zaferle çıkacaklarını söyledi.
Yerel seçimler öncesinde değerlendirmede bulunan AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, 31 Mart seçimlerinde Karesi ilçesinde yüzde 60 oy alacaklarını söyledi. Hakan Aka: “AK Parti'nin belediyecilik anlayışı ortada. İnsanların doğumdan ölüme kadar yanlarında olan, insan odaklı bir anlayış içinde yıllarca bu millete hizmet edildi. Şimdi önümüzde yerel seçimler var, bu anlayış aynı şekilde devam edecektir. Bir önceki seçimde yüzde 53 ile kazanmıştık Karesi Belediyesi'ni. Bu seçimde hedefimiz yüzde 60'ın üzerine çıkabilmek. Yüzde 7'lik bir artış öngörüyoruz. Çünkü bizim katılımcı, sosyal, insan odaklı belediyecilik anlayışımızdan insanların memnun olduğunu görüyoruz. Bu dava için herkese çalışmak nasip olmaz. Mesele, bu şerefli davaya nasıl bir imtihan vereceğimizdir” dedi.
Seçim günü bin 720 civarında sandık görevlisi ile çalışacaklarını toplamda 2 bin kişi ile sahada olacaklarını ifade eden Başkan Aka, adaylığı açıklanan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan'ın geride kalan sürede canla başla çalıştığını, bu seçimde de vatandaşların ilgi ve alakasının kendi üzerinde olduğunu söyledi. İnsan odaklı belediyecilik konusunda deneyimli olan Dinçer Orkan adının açıklanmasının Karesi de de heyecanı arttırdığını söyledi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.