Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İnşaattan düşen işçi yaralandı

ASAYİŞ 26.05.2023 - 13:59, Güncelleme: 26.05.2023 - 13:59
 

İnşaattan düşen işçi yaralandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde inşaattan düşerek yaralanan işçi hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Cennetayağı Mahallesi İstasyon Caddesi'nde yapımı devam eden yeni kaymakamlık hizmet binası inşaatında çalışan işçi Halit U. (48), çatı katında çalışırken dengesini kaybederek yaklaşık 6 metre yükseklikten merdiven boşluğuna düştü. Olayın ihbarı sonrasında sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Halil U., ilk müdahalenin ardından 112 ambulansı ile Edremit Devlet Hastanesine sevk edildi. Yapılan ilk muayenede Halil U.'nun bilincinin açık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Yaşanan iş kazası ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Balıkesir'in Edremit ilçesinde inşaattan düşerek yaralanan işçi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Cennetayağı Mahallesi İstasyon Caddesi'nde yapımı devam eden yeni kaymakamlık hizmet binası inşaatında çalışan işçi Halit U. (48), çatı katında çalışırken dengesini kaybederek yaklaşık 6 metre yükseklikten merdiven boşluğuna düştü.
Olayın ihbarı sonrasında sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Halil U., ilk müdahalenin ardından 112 ambulansı ile Edremit Devlet Hastanesine sevk edildi. Yapılan ilk muayenede Halil U.'nun bilincinin açık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Yaşanan iş kazası ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.